Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
No result...
Hoy79
Esta semana2570
Este mes10373
Desde Mayo '15385977
5
en línea

El Fons Social Europeu

i

el cofinançament dels nous

itineraris de 3er i 4t curs

de l'Educació Secundària Obligatòria

a la Comunitat Valenciana

 

QUÈ SÓN ELS FONS ESTRUCTURALS DE LA UNIÓ EUROPEA?

Els Fons Estructurals constituïxen un instrument de la política comunitària per a reforçar la cohesió econòmica i social de la Unió Europea, destinant un volum significatiu de recursos econòmics a la reducció de les diferències de les regions comunitàries i el retard de les menys afavorides. La Comunitat Valenciana és beneficiària dels Fons Estructurals de la Unió Europea des de l'any 1998. El període 2007-2013 és el quart període de programació en el qual la Comunitat Valenciana ha deixat de formar part de les regions denominada Objectiu 1 (aquelles el PIB de les quals per habitant és inferior al 75% de la mitjana comunitària) a l'avançar de forma notable i situar-se en l'objectiu de competitivitat.

QUÈ ÉS EL FONS SOCIAL EUROPEU?

El Fons Social Europeu és el principal instrument de la Unió Europea per al desenrotllament dels recursos humans i la millora del funcionament del mercat de treball en la Unió.

COM ACTUA EL FONS SOCIAL EUROPEU?

A la vista de la demanda i l'oferta del mercat de treball, l'ajuda del FSE es concedix de conformitat amb les necessitats formació i d'ocupació dels ciutadans de la Unió i d'acord amb les necessitats dels recursos humans de certes regions.

 

Enllaços d'interés:

 

 

 

erasmus

 

Erasmus+: Projectes eTwinning

Enganxat