Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
No result...
Hoy354
Esta semana2464
Este mes1944
Desde Mayo '15405346
5
en línea

NOTES:

Les notes es podran veure en ITACA WEB FAMÍLIA a partir del dia 16 de juny. Recordeu que l'alumnat de 4t d'ESO que vol fer Batxillerat, ha de fer preinscripció encara que vulga continuar a l'IES Malilla.

Aquell alumnat que precise el CONSELL ORIENTADOR per a cursar Formació Professional Bàsica, serà citat en breu pel tutor o tutora per a vindre a areplegar-lo en SECRETARIA, el dia 17 de juny. Recordeu que ha de vindre un dels dos pares, no serà lliurat a l'alumne o alumna directament.

ADMISSIÓ:

pàgina molt completa, enllaç:

https://admissiovalenciacapital.blogspot.com/

PREINSCRIPCIÓ:

enllaç:

https://portal.edu.gva.es/telematricula/

INSCRIPCIÓ DE LES PAU:

en aquesta página, menú Secretaria, proves accés a la Universitat:

http://iesmalilla.edu.gva.es/cms_2_5/index.php?option=com_content&view=article&id=848:informacion-referente-al-pau&catid=96&Itemid=548&lang=val

 

NOTAS:

Las notas se podrán ver en ITACA WEB FAMILIA a partir del 16 de junio. Recuerden que el alumnado de 4º ESO que quiere hacer Bachillerato, debe hacer la preinscripción aunque quiera continuar en el IES Malilla.

Todo alumnado que precise CONSEJO ORIENTADOR para cursar Formación Profesional Básica, será citado en breve por su tutor o tutora para venir a recogerlo en SECRETARIA, el día 17 de junio. Recuerden que debería venir uno de los padres, no será entregado al alumno o alumna directamente.

ADMISIÓN:

página muy completa, enlace:

https://admissiovalenciacapital.blogspot.com/

PREINSCRIPCIÓN:

enlace:

https://portal.edu.gva.es/telematricula/es/inicio/

INSCRIPCIÓN EN LAS PAU:

en esta misma página, menú Secretaria, proves accés a la Universitat:

http://iesmalilla.edu.gva.es/cms_2_5/index.php?option=com_content&view=article&id=848:informacion-referente-al-pau&catid=96&Itemid=548&lang=val

 

Para cualquier gestión en el centro

CITA PREVIA

961206310

erasmus

 

Erasmus+: Projectes eTwinning

Enganxat