Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
No result...
Hoy341
Esta semana2451
Este mes1931
Desde Mayo '15405333
5
en línea

Bon dia, l'IES Malilla informa que durant la Fase 2 totes les activitats administratives que es puguen continuar fent de manera telemàtica (a distància) continuaran. Si alguna persona vol ser atesa de manera presencial haurà de demanar cita prèvia telefònicament. No serà atesa cap persona sense. En quan l'obtinga i vinga a l'institut, s'han de seguir totes les recomanacions marcades per les autoritats sanitàries:

- Acurada higiene personal de mans i ús de mascareta.

- Mantindre la distància interpersonal de dos metres.

- Seguir totes les instruccions del personal del centre sobre respectament d'aforament màxim o itineraris de circulació per les instal.lacions.

Moltes gràcies per la seua col.laboració.

 

Buenos días, el IES Malilla informa que durante la Fase 2 todas las actividades administrativas que se puedan seguir realizando de manera telemática (a distancia) continuarán. Si alguna persona requiere de atención presencial deberá pedir cita previa telefónicamente. No se atenderá a nadie sin ella. Cuando disponga de ella y se persone en el instituto, han de observarse todas las recomendaciones marcadas por las autoridades sanitarias:

- Adecuada higiene personal de manos y uso de mascarilla.

- Mantenimiento de la distancia interpersonal de dos metros.

- Seguir todas las instrucciones del personal del centro sobre respeto del aforo máximo o itinerarios de circulación por las instalaciones.

Muchas gracias por su colaboración.

 

Para cualquier gestión en el centro

CITA PREVIA

961206310

erasmus

 

Erasmus+: Projectes eTwinning

Enganxat