Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
No result...
Hoy197
Esta semana1988
Este mes2620
Desde Mayo '15354055
7
en línea

Hola a tots!!


En primer lloc el desig de les professores del departament: Mercedes Lis , María José Pérez i jo mateixa Migue Conesa, de que tots estigueu bé de salut així com les vostres famílies.


Esperem que aquests dies tan especials que ens està tocant viure els porteu de la millor manera possible. Sense cap dubte açò acabarà i segur que li podrem fer alguna lectura positiva, doncs en tots els esdeveniments de la vida, inclús en les adversitats, sempre hi ha alguna cosa de la qual aprendre i en aquest cas, per exemple, tots estem gaudint de la nostra família més que mai. Compartim més temps, més xarrades, i desenvolupem la imaginació i creativitat per inventar activitats que ens ajuden a passar les hores, les dies, les setmanes....


Però dins d’aquestes activitats, és clar, que no em de perdre l’hàbit d’estudi. Perquè tot tornarà a ser com abans i hem de tenir les piles carregades. Sobretot llegiu molt i escriviu molt, perquè això és fonamental per a l’aprenentatge de qualsevol assignatura i ara tenim temps.


Des del departament de Física i Química, ens volem ajudar a no perdre aquest hàbit, i ens proposem algunes activitats per a que us organitzeu les setmanes.


Molts ànims!!

FSE2col cast