Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
No result...
Hoy12
Esta semana1027
Este mes12221
Desde Mayo '15387825
5
en línea

El próximo martes 2 de abril los alumnos del programa de Jóvenes investigadores del IES MALILLA harán la exposición pública de sus trabajos de investigación realizados durante los cursos 2017-2018 y 2018-2019.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (programación trabajos AACC 2019.pdf)programa de las presentaciones[ ]Departamento de Francés213 kB

El proper dilluns 25 de març s'inaugura la VII Exposició d'Instruments amb Materials Reciclats a les 17h en la Biblioteca Roiç de Corella, situada al carrer Illa Cabrera, 52.

L'alumnat de Música i Tecnologia dels cursos d'ESO han realitzat instruments de les cinc famílies musicals: Electròfons, Idiòfons, Membranòfons, Cordòfons i Aeròfons.

 

PAULA PÉREZ MORGADO, fins el curs passat alumna del nostre centre, va rebre el dia 12 de març, al Palau de les Arts Reina Sofia, un dels Premis Extraordinaris de Batxillerat del curs 2017/2018. El guardó premia la seua trajectòria, esforç i dedicació. A l'acte va estar acompanyada pels seus familiars i per la que va ser tutora seua, la professora de Física i Química Mª José Pérez.

Enhorabona!0f37103b 3fe0 42a1 96ff 70e6c9129e7b

Ací teniu l'article que va aparéixer al suplement Aula, al diari Levante-EMV, el passat dia 6 de març. Recull l'exposició a la Biblioteca de la Dona de València de la investigació que tres alumnes de segon de Batxillerat del nostre centre, Isabel Marco, Alejandra Martínez i Mireia Navalón, en el marc del Programa de Joves Investigadors, estan fent sobre el tractament de les notícies aparegudes als diaris valencians sobre la violència masclista.IMG 8883

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (IMG_8883.JPG)IMG_8883.JPG[ ]Vicedirectora821 kB

El passat 28 de febrer vam rebre la visita d'ALICIA SORNOSA.

És una dona especialitzada en motor i és l`única dona que ha donat la volta al món en moto . Al mateix temps desenrotlla una tasca solidària molt important. Col.labora amb diverses ONGs recoltzant les dones maltractades, visitant hospitals, donant xarrades en presons. obrint pous d`aigua...Ella mateix diu. "Intento dar visibilidad a los olvidados". És un privilegi que vam gaudir i poder escoltar-la.

https://aliciasornosa.com/

Podeu veure fotografies de l'event CLICANT ACÍa12c023f 2c95 4f24 855e f8d7cccafee2

DEGUT A L'ESCASA ASSISTÈNCIA S'HA CANCEL.LAT L'ESCOLA DE MARES I PARES.

La Direcció

 

DEBIDO A LA ESCASA ASISTENCIA SE HA CANCELADO LA ESCUELA DE MADRES Y PADRES.

La Dirección

Un grup d'alumnes (d'acord amb la normativa), ha comunicat a aquesta Direcció la seua intenció de no assistir a classe el 8 de març, per a exercir el seu dret a reunió.

Pot adherir-se l'alumnat de 3r i 4t d'ESO, i 1r i 2n de Batxillerat, independentment de la seua edat. El professorat posarà la falta d'assistència pertinent, i seran els pares, mares o tutors legals de l'alumnat els qui podran justificar-la.

A més, també hi ha una vaga convocada a la qual pot acollir-se el professorat del centre.  La Direcció  vol comunicar-los que, en funció del seguiment de la vaga, les classes, tot i que s'han de cobrir uns serveis mínims, no es poden desenvolupar amb la normalitat d'un dia habitual. En tot cas l'horari del centre serà el de sempre.

Aprofite l'ocasió per saludar-los.

La Direcció.

 
Un grupo de alumnos (de acuerdo con la normativa), ha comunicado a esta Dirección su intención de no asistir a clase el 8 de marzo para ejercer su derecho a reunión.

Puede adherirse al alumnado de 3º y 4º de ESO, y 1º y 2º de Bachillerato, independientemente de su edad. El profesorado pondrá la falta de asistencia pertinente, y serán los padres, madres o tutores legales del alumnado quienes podrán justificarla.

Ademas hay convocada HUELGA  a la  cual  se puede acoger el profesorado del centro. La Dirección desea comunicarles que, en función del seguimiento de la huelga, las clases, aunque se han de cubrir los servicios mínimos, no se pueden desarollar con la normalidad de un día habitual. En todo caso el horario del centro será el de siempre.

Aprovecho la ocasión para saludarles.

La Dirección.

Estos dies uns alumnes de 1r i 2n d'ESO estan gaudint del campus en Moragete, acompanyats de les seues professores Maribel Esteller, Elena Mondéjar i Mª José Pérez. Podeu vore fotos CLICANT ACÍ

Foto de 75587721

Para cualquier gestión en el centro

CITA PREVIA

961206310

AULES SEGURES 

 

Aules 1

          ORIENTA
elegirfranquicia 2

Galerías

   

 Facebook IESMALILLA

erasmus

 

Erasmus+: Projectes eTwinning

Enganxat