Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
No result...
Hoy302
Esta semana5163
Este mes28249
Desde Mayo '15324030
10
en línea

Bon dia, al següent enllaç de la Conselleria d'Educació trobaran totes les INFORMACIONS GENERALS sobre la situació provocada per la COVID - 19.

Esperem que tots i totes (alumnat i famílies) estiguen bé.

http://www.ceice.gva.es/va/covid-19

Buenos días, en el siguiente enlace de Consellería de Educación encontrarán todas las INFORMACIONES GENERALES sobre la situación provocada por el COVID - 19.

Esperamos que todos y todas (alumnado y familias) estén bien.

http://www.ceice.gva.es/es/covid-19

Bon dia, al següents enllaços poden trobar informació per poder accedir a la plataforma digital AULES.

https://portal.edu.gva.es/cvtic/va/manuals-aules/

https://portal.edu.gva.es/cvtic/es/aules-septiembre-2019/

Buenos días, en los siguientes enlaces pueden encontrar información para acceder a la plataforma digital AULES.

https://portal.edu.gva.es/cvtic/es/aules-septiembre-2019/

https://portal.edu.gva.es/cvtic/va/manuals-aules/

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Instrucciones acceso alumnado.png)Instrucciones acceso alumnado.png[ ]Vicedirectora91 kB

Segons acord del dia 27 d'abril de 2020 de la Comissió Gestora dels Proccessos d'Accés i Preinscripció en les Universitats Públiques del Sistema Universitari Valencià, els adjuntem els criteris que es tindran en compte a l'hora de realitzar les proves PAU 2020.

Según acuerdo de la Comisión Gestora de los Procesos de Acceso y Preinscripción en las Universidades Públicas del Sitema Universitario Valenciano, les adjuntamos los criterios que se tendran en cuenta a la hora de realizar las pruebas PAU 2020.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Proposta definitiva 270420 optativitat PAU 2020.pdf)Proposta definitiva 270420 optativitat PAU 2020.pdf[ ]Vicedirectora521 kB

Per tal d'organitzar el proper curs, sol·licitem als alumnes que emplenen les següents enquestes i que les facen arribar al següent correu:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Para poder organizar el próximo curso, solicitamos a los alumnos que rellenen las siguientes encuestas y que las remitan al correo siguiente:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Alumnes de 1r ESO.pdf)Alumnes de 1r ESO.pdf[ ]Secretaría49 kB
Descarregar aquest arxiu (Alumnes de 2n ESO.pdf)Alumnes de 2n ESO.pdf[ ]Secretaría50 kB
Descarregar aquest arxiu (Alumnes de 3r ESO.pdf)Alumnes de 3r ESO.pdf[ ]Secretaría51 kB
Descarregar aquest arxiu (Alumnes de 4t ESO.pdf)Alumnes de 4t ESO.pdf[ ]Secretaría53 kB
Descarregar aquest arxiu (Alumnes de BAT 1r.pdf)Alumnes de BAT 1r.pdf[ ]Secretaría55 kB

Bon dia:

Hem rebut informació de conselleria per tractar de pal·liar les dificultats econòmiques, proporcionaran algunes tablets en préstec amb 40G per a poder fer els treballs i connectar-se a internet.

Es tracta de prioritzar l'alumnat major i que tinga més dificultats, perquè no tinga ordinador ni internet a casa.

Ja hem fet la sol·licitud per a l'alumant. Hui 24 d'abril estan arribant a l'alumnat, informació per a la inserció de la SIM:

https://portal.edu.gva.es/mulan/2020/04/22/insercio-targeta-sim-i-posada-en-marxa-de-la-tauleta/

 

Buenos días:

Hemos recibido información de consellería, para tratar de paliar las dificultades económicas, se proporcionaran algunas tablets en préstamo con 40G para poder hacer trabajos y conectarse a internet.

Se debe priorizar alumnado mayor, con mayores dificultades y que no tenga ordenador ni internet en casa.

Ya hemos hecho la sol·licitud para los alumnos. Hoy 24 de abril, están llegando al alumnado, información para la inserción de la SIM:

https://portal.edu.gva.es/mulan/es/2020/04/22/insercion-tarjeta-sim-y-puesta-en-marcha-de-la-tablet/

Bon dia, si vostés han extraviat la clau d'accés a WEBFAMÍLIA o volen demanar-la ara per primera vegada, envien la seua sol.licitud (adjuntada més avall) al següent correu:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Buenos días, si ustedes han extraviado la clave de acceso a WEBFAMILIA o quieren pedirla por primera vez, envíen su solicitud (adjuntada más abajo) al siguiente correo:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Sol-licitud_ACCES_WEB_FAMILIA.pdf)Sol-licitud_ACCES_WEB_FAMILIA.pdf[ ]Vicedirectora126 kB

Estimats alumnat i familiars, esperem que tots i totes es troben bé de salut. Com ja saben, NO es van a poder realitzar els exàmens de les assignatures pendents (de manera presencial) en el calendari que estava previst. Això ens obliga a trobar una altra fòrmula per a solucionar el problema: tot l'alumnat amb pendents ha de revisar les carpetes dels Departaments d'aquest web per veure quines instruccions o informacions ha de conéixer, el que ha de fer per superar cadascuna d'elles, i el plaç de temps del què disposaria, que no seria un calendari tancat, sinò més flexible.

Tot temps de crisi es pot vore com una oportunitat també, i esperem que l'alumnat implicat puga aprofitar aquesta solució que es proposa i des del Centre l'animem a fer les tasques que se'l demana per superar les assignatures pendents.

El Cap d'Estudis

 

Estimados alumnado y familiares, esperamos que todos y todas se encuentren bien de salud. Como ya saben, NO se van a poder realizar los exámenes de las asignaturas pendientes (de manera presencial) en el calendario que teníamos previsto. Ello nos obliga a encontrar otra fórmula para solucionar este problema: todo el alumnado con pendientes debe revisar las carpetas de los Departamentos de esta web para ver qué instrucciones o informaciones debe conocer, lo que ha de hacer para superar cada una de ellas y el plazo de tiempo del que se dispondría, que no seria un calendario cerrado, sino más flexible.

Todo tiempo de crisis se puede ver también como una oportunidad, y esperamos que el alumnado implicado pueda aprovechar esta solución que se le propone y desde el Centro lo animamos a hacer las tareas que se le pide para poder superar asignaturas pendientes.

El Jefe de Estudios.

Bon dia, els adjuntem la carta en la qual es detallen els acords de la Conselleria d'Educació amb el Ministeri d'Educació, del 16 d'abril.

Salutacions i esperem estiguen tots i totes bé.

Buenos días, les adjuntamos la carta en la que se detallan los acuerdos de la Consellería de Educación y el Ministerio de Educación, del 16 de abril.

Saludos y esperamos que todos y todas se encuentren bien.