Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
Hoy102
Esta semana1002
Este mes4075
Desde Mayo '15120282
1
en línea

El departamento de inglés, como en años anteriores organizó,una serie de  actividades con el profesor Bob Yareham de las que disfrutaron diferentes grupos de 3º, 4º de ESo y 2º bachillerato. 

Valencia International started the 2015/6 academic year with a visit to IES Malilla on November 3rd visiting 4 classes and sharing with students information about English etymology and the Valencia Underground.

20151103_131704               

20151103_141149

http://valencia-international.com/valencia-international-at-ies-malilla/

L'equip de Mediació de l'IES Malilla ha creat un nou joc on-line quizrevolution: el MALILLA CONVIVE. Aquest joc posa en qüestió el nostre coneixement sobre les normes de convivència del centre. Podeu jugar o també enviar-lo als vostres amics:

 http://www.quizrevolution.com/QR2/ch/a216841

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Visita Valencia International.odt)Visita Valencia International.odt[ ]Departamento de Inglés35 kB

Alumnat de l'IES Malilla, en colaboració amb les associacions AMICAL i Grupo por la Recuperación de la Memoria Histórica, visitarà el camp d'extermini nazi de Mauthaussen i participarà a l'Homenatge anual a les victimes del nazime, que tindrà lloc al proper mes de maig de 2016.

Podeu vore la repercusió en prensa d'aquesta noticia, al Levante EMV i Noticias CV (adjunts).

Dimarts 20 d'octubre va tindre lloc l'acte d'entrega dels premis del I Certamen IES Malilla de Joves Investigadors, amb l'assistència de la Cap del Servei d'Innovació i Qualitat de la Direcció General de Política Educativa, Na Mercé Durà.

Després de les paraules de presentació per part de les autoritats assistents, els autors i les autores dels treballs guanyadors del 1r i 2n Premi feren una breu exposició de les seues investigacions. Finalment, s'entregaren els diplomes als tres equips guanyadors del Certamen:

1r Premi: "Al César lo que es del César: análisis de las relaciones iglesia estado" de Aina Ballesteros Esteller, Ana Flor Pérez i Alba Martínez Menargues, de l'IES Malilla.

2n Premi: "Mesurant amb la llum" de Joan Capilla Pérez, Marcos Iturralde Renau i Yoel Melul Steinfeld, de l'IES Penyagolosa de Castelló de la Plana.

3r Premi: "Tipuana tipu: una estratega en la lucha contra el fitófago" de Fernando Estrela Beltrán i Alejandro Palomo Molada, de l'IES Enric Valor de Picanya.

Aquest premis tenien una dotació econòmica de 150, 125 i 100 euros, respectivament.

Enhorabona a tots el premiats, a les seues families, als seus tutors d'investigació i als seus centres educatius. Fotos de l'acte.

 

 

 

29a22ae690ffeb875d12a680fd7331c7

El trabajo de investigación "Al César lo que es del César. Análisis de las relaciones iglesia-estado", realizado por las alumnas Aina Ballesteros, Ana Flor y Alba Martínez, y dirigido por el profesor Eugenio Piñero, ha obtenido el Primer Premio en el Área de Ciencias Sociales y Jurídicas del XXVIII Congreso "Jóvenes investigadores" que se ha ceberado en Mollina (Málaga).

El Trabajo, realizado en el marco del programa de Altas altas capacidades del IES Malilla, recibió la calificación de Excelente y se presentó a este prestigioso concurso nacional de jóvenes investigadores, siendo seleccionado con otros 39 trabajos (de un total de más de 290 investigaciones presentadas a concurso) y quedando finalmente en primer lugar. Nuestra ENHORABUENA a las autoras y al profesor.

 El trabajo se puede leer en esta misma página, en el apartado  Altas capacidades.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Acta JJII 2015 julio con anexo.pdf)Acta JJII 2015 julio con anexo.pdf[ ]Departamento de Filosofía1594 kB

L'AMPA DE L'IES MALILLA INVITA A TOTS ELS PARES I MARES A PARTICIPAR DE LA PROPERA ASSEMBLEA GENERAL, QUE TINDRÀ LLOC EL DIMARTS 6 D'OCTUBRE DE 2015 A L'INSTITUT.

A MÉS, ELS SOCIS TAMBÉ PODEU PARTICIPAR EN LES REUNIONS DE LA JUTNA DIRECTIVA, TOTS ELS PRIMERS DIJOUS DE MES A LES 18.30 HORES.

El proper divendres 11 de setembre començarem el curs escolar 2015-16. Podeu passar per l'institut per a consultar l'horari d'entrada del vostre grup en aquesta Jornada de Benvinguda.

Per altra banda, la Direcció Territorial d'Educació ha aprovat l'horari intensiu per al curs 2015-16. Podeu consultar el nou horari a l'arxiu adjunt.

Cal concretar que l'última hora de dimarts i dijous només és lectiva per a segon cicle de la ESO (3r i 4t) i Batxillerat.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Horari intensiu 2015-16.pdf)Horari intensiu 2015-16.pdf[ ]Dirección72 kB

Reunido el jurado del I Certamen IES Malilla de Jóvenes investigadores (se han presentado 10 trabajos de Valencia y Castellón), se decide por unanimidad otorgar los siguientes Premios:

1er. Premio, dotado con 150 euros y diploma al trabajo Al César lo que es del César. Análisis de las relaciones iglesia-Estado.

2º Premio, dotado con 125 euros y diploma al trabajo Mesurant amb la llum.
3er. Premio, dotado con 100 euros y diploma al trabajo Tipuana tipu, Una estrategia en la lucha contra el fitófago.

El acto de entrega de premios se realizará en la primera quincena de octubre y se comunicará con antelación a todos los participantes.

¡Enhorabuena a los ganadores!

Eugenio Piñero
Coordinador del I Certamen IES Malilla de Jóvenes investigadores

FSE2col cast

SGD

Galerías

   

Itaca

 Facebook IESMALILLA