Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
No result...
Hoy208
Esta semana2309
Este mes12697
Desde Mayo '15374292
4
en línea

El miércoles 10 de abril, las alumnas de 2º ESO de francés participaron al concurso de teatro en francés organizado por La asociación de profesores de francés y destinado a todos l@s alumn@s de francés de la comunidad valenciana ¡Fue todo un éxito! Enhorabuena a todas.

 

foto teatro francés

 

El pasado 2 de abril tuvo lugar en el IES MALILLA el acto de exposición pública de los trabajos de investigación que elaboraron los alumnos y las alumnas del programa de Jóvenes Investigadores. Dos de los tres trabajos representados fueron de carácter social, uno sobre el rol y la percepción de las personas mayores y otro sobre el tratamiento de la violencia de género en la prensa valenciana. El tercero fue de carácter puramente científico que nos trasladó al universo del acelerador de partículas del CERN.

JOVENESINVESTIGADORES2019

Los exámenes de las asignaturas pendientes de cursos anteriores serán los días 8, 9, 10 y 11 de abril del 2019.

Adjuntamos enlace con el calendario.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Calendario Pendientes 2018_2019.pdf)Calendario Pendientes 2018_2019[ ]Secretaría158 kB

Un any més, l’alumnat de Batxillerat ha participat en el #Diàleg entre l’escriptor i els joves lectors, organitzat pel Departament de Filologia Catalana de la Universitat de València. Enguany la novel·la que ha estat motiu d’anàlisi és “La sega”, de Martí Domínguez. Una obra que narra la vida dels masovers i masoveres del Maestrat castellonenc durant la dècada dels 50, en plena postguerra. Hem fet una lectura i un posterior treball que ha culminat amb l’encontre amb el seu autor, a qui l’alumnat ha pogut preguntar totes les qüestions que la lectura de la novel·la els ha despertar. Una activitat interessant, emocionant i profitosa. Les alumnes Mireia Navalón i Clara García reberen un premi pels seus microrelats «La meua arracada» i «En el seu punt de vista» respectivament. L’any que ve hi tornarem. Sempre amb el foment de la lectura i la descoberta d’autors i autores contemporanis.

FOTO CAPTURA DIALEG19

 

dialeg Mireia

dialeg clara

El dia 10 de març les alumnes de 3r de l'ESO Sílvia Albiñana, Maria Pérez i Celia Sánchez participaren al programa d'Apunt «Rosquilletres» contra l'IES El Cid de València. El joc consisteix a lletrejar el màxim de paraules possible. També hi trobem una part musical on es fan preguntes sobre la lletra d'una cançó prèviament sentida i altra per detectar barbarismes a la nostra llengua. Hi van acudir quasi tot l'alumnat de tercer que va animar les seues companyes que hi van guanyar el programa encara que no es classificaren per a la final. Enhorabona a totes! Aprenent jugant.

rosquilletres

El próximo martes 2 de abril los alumnos del programa de Jóvenes investigadores del IES MALILLA harán la exposición pública de sus trabajos de investigación realizados durante los cursos 2017-2018 y 2018-2019.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (programación trabajos AACC 2019.pdf)programa de las presentaciones[ ]Departamento de Francés213 kB

El proper dilluns 25 de març s'inaugura la VII Exposició d'Instruments amb Materials Reciclats a les 17h en la Biblioteca Roiç de Corella, situada al carrer Illa Cabrera, 52.

L'alumnat de Música i Tecnologia dels cursos d'ESO han realitzat instruments de les cinc famílies musicals: Electròfons, Idiòfons, Membranòfons, Cordòfons i Aeròfons.

 

PAULA PÉREZ MORGADO, fins el curs passat alumna del nostre centre, va rebre el dia 12 de març, al Palau de les Arts Reina Sofia, un dels Premis Extraordinaris de Batxillerat del curs 2017/2018. El guardó premia la seua trajectòria, esforç i dedicació. A l'acte va estar acompanyada pels seus familiars i per la que va ser tutora seua, la professora de Física i Química Mª José Pérez.

Enhorabona!0f37103b 3fe0 42a1 96ff 70e6c9129e7b

FSE2col cast

 ADMISSIO NOU ALUMNAT

315x315 Val 

 

Aules 1

          ORIENTA
elegirfranquicia 2

Galerías

   

 Facebook IESMALILLA