Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
Hoy95
Esta semana95
Este mes3273
Desde Mayo '15148902
4
en línea

Para conocer qué ciclos formativos hay en la Comunidad de Valencia, y dónde se realizan, pincha en el siguiente enlace

Ciclos formativos

La darrera Trobada de Mediadors, amb motiu de l'Enganxa’t 2016, va tindre lloc el passat dimarts 12 d'abril.

El tema d'aquest any va estar els drets de solidaritat i la xerrada, a càrrec de Carme Boqué, reconeguda experta en mediació i en Educació per a la pau, va resultar molt més que enriquidora. En la seva intervenció, Carme va fer una exquisita descripció de l'evolució dels drets en paral·lel a la concepció de la pau. Al llarg de la seva xerrada, la invitada va anar desgranant la relació que hi ha entre dits drets, l'educació per a la pau i la mediació.

Els mediadors realitzaren  la seua participació mitjançant el plantejament de diverses preguntes, i la varen completar amb l'elaboració d'un mural de coloma, producte de les aportacions de tots els centres, amb plomes amb textos sobre el tema proposat.

Hi varen participar els equips dels centres: IES Enric Valor (Silla), IES Benlliure, IES Enric Soler i Godes, IES Peset Alexandre, IES Pere d’Esplugues, IES Ballester Gozalvo, IES El Grau, IES Isabel De Villena, IES Sant Vicent Ferrer, IES Orriols, IES Tavernes Blanques, IES El Saler, IES Els Alfàbegues i, per descomptat, l'IES Malilla.

Està convocat el II Certamen IES Malilla de Joves Investigadors. Les bases podeu trobar-les punxant la imatge.

Hi ha de termini fins el 1 de juny de 2016. Ànim i molta sort.Captura de pantalla de 2016 04 15 123257

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (BASES DEL II CERTAMEN IES MALILLA DE  JOVES INVESTIGADORS(1).pdf)II CERTAMEN IES MALILLA DE JOVES INVESTIGADORS[ ]Departamento de Filosofía116 kB

Ya podéis ver las fotos de los Talleres aquí.

El passat diumenge dia 6 de març la Banda de la Societat Musical del Barri de Malilla ens va deleitar amb un Concert de de música festera i de compositores, en commemoració del Dia de la Dona Treballadora. A més, tinguèrem el gust de comptar amb la presència de la compositora Sara Galiana.

Aquest concert s'enmarca dins de les Jornades sobre la Convivència Enganxa't, que tindran lloc al Barri de Malilla durants els mesos de març i abril.

IMG 6229

Al document adjunt podeu consultar el calendari d'examens pendents del curs anterior.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (HORARI PENDENTS 15-16.odt)pendents[ ]Dirección18 kB
Desde el Instituto y dentro del programa de Altas Capacidades,  estamos realizando un trabajo de investigación sobre la participación ciudadana en nuestro barrio. Para conocer la realidad hemos preparado esta pequeña encuesta que nos ayudará a realizar un diagnóstico de la situación actual. este es el enlace para que podáis participar.
 
 

Gracias por vuestra colaboración

 

Des del 12 fins al 16 de gener, un grup d'alumnes de 2n D i 4t D de l'IES Malilla viatjaren a la Masella a practicar l'esport de l'ESQUÍ.  Aquest viatge, compartit amb l'institut d'Alcalà de Xivert, ha estat molt profitós ja que tots els participants han millorat considerablement el seu nivell pràctic d'aquest esport al temps que han passat una setmana de convivència on han fet molts amics. A més, han pogut gaudir d'una baixada nocturna.

IMG 5907

Podeu vore fotos a l'album de picassa. Si voleu compartir les vostres, podeu enviar-les al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i les afegire'm a l'album.

 

FSE2col cast

SGD

Galerías

   

Itaca

 Facebook IESMALILLA