Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
No result...
Hoy337
Esta semana2447
Este mes1927
Desde Mayo '15405329
7
en línea

Durant el mes de juny la biblioteca estarà oberta fins el 26 de juny:

Dilluns i dimecres de 10:30 a 14:30.

 

El nostre alumne DAVID CAMPOS ABAD, del 2n de Batxillerat de Ciències, va rebre el passat 30 de maig, en un acte celebrat en la Universitat Politècnica de Gandia, el 5é Premi CANGUR de la Comunitat Valenciana.

Enhorabona, David, de part de tota la comunitat educativa de l'IES Malilla.frances 190530 5368

En archivo adjunto se encuentra el reparto de dias/aulas de la convocatoria extraordinaria de 2º Bachillerato. Hay copia en el tablón de anuncios del Instituto.

En el pdf adjunto tienen toda la información referente al Programa del Banc de Llibres para el curso 2019-2020.

Al pdf adjunt teniu tota la informació referent al programa del Banc de Llibres per al curs 2019-2020.

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (INSTRUCCIONES FAMILIAS.pdf)INSTRUCCIONES FAMILIAS.pdf[ ]Vicedirectora693 kB

20190524 133643

Els passats dies 17 i 24 de Maig els grups de 4t de l'ESO van participar en unes eixides culturals organitzades pel Departament de Geografia i Història del centre amb la intenció de conèixer els espais de la ciutat relacionades amb la capitalitat de València durant la Segona República i les empremtes que la Guerra Civil va deixar a la nostra ciutat. Van visitar el refugi de l'Ajuntament i van veure les marques que els bombardejos que l'aviació feixista de Mussolini deixaren en la ciutat. La visita va incloure un recorregut pel centre , en especial Plaça del Patriarca i edifici de la Universitat al carrer de la Nau.

FOTOS ACÍ

El jurado de la 13ª edición del concurso Si eres original, eres de libro, ha resuelto conceder una mención extraordinaria al trabajo de investigación titulado Rol y percepción de las personas mayores.

El trabajo ha sido realizado por el equipo Sandra Domínguez Angulo y Andrea Murcia Alcaraz, de 2º bachillerato, del centro IES Malilla (València), con la coordinación del docente Antonio Baldó Soriano.

El jurado del concurso ha decidido, por unanimidad, reconocer la excelente calidad del trabajo presentado, la originalidad en sus planteamientos y ejecución, el respeto a los derechos de propiedad intelectual y el esfuerzo investigador llevado a cabo por sus autores.

¡Enhorabuena a nuestras alumnas!

Passat 8 de maig l'IES Malilla va ser l'amfitrió, dins dels actes de l'ENGANXA'T, de la TROBADA DE L'ALUMNAT MEDIADOR de la ciutat de València i la seua rodalia. Aquest any les ponències van estar a càrrec de l'Equip de Mediació de l'IES VERMELLAR de l'Olleria. Va ser una xarrada molt enriquidora sobre tres pràctiques que duen a terme al seu centre: els Cercles de Convivència, els Anells Ubuntu i l'Aula de Convivència. Podeu trobar les fotos clicant en aquest enllaç.

IMG 7759

El dia 28 de maig, a l'hora del pati (11:00), representants d'Amnistia Internacional, amb l'ex director de l'IES Malilla Alejandro Roig al capdavant, i ajudats per l'alumnat mediador del nostre centre, van estar recollint signatures entre l'alumnat i professorat per demanar la llibertat de Nasrin Sotoudeh, destacada advocada iraní, que ha estat condemnada a 38 anys de presó i 148 fuetades, per la raó de defensar els drets de les dones a l'Iran.

IMATGES

 

PHOTO 2019 05 28 11 58 13

 

 

Para cualquier gestión en el centro

CITA PREVIA

961206310

AULES SEGURES 

 

Aules 1

          ORIENTA
elegirfranquicia 2

Galerías

   

 Facebook IESMALILLA

erasmus

 

Erasmus+: Projectes eTwinning

Enganxat