Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
Hoy95
Esta semana95
Este mes3273
Desde Mayo '15148902
3
en línea

El diari Levante del 16 de maig ofereix un reportatge sobre les Altes capacitats al nostre Institut. Es titula "Una incubadora de talento".

Açí teniu l'enllaç al vídeo.

IMG 20160516 WA0001

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Una incubadora de talento.jpg)Una incubadora de talento.jpg[ ]Departamento de Filosofía287 kB

L'IES Malilla ha organitzat, en el marc de la Primavera Educativa, la Trobada de Joves investigadors de la Xarxa Sud. En este Encontre han participat els Instituts Ravatxol, Juan de Garay, Font de Sant Lluis, Enric Valor (Silla), El Saler i Malilla.

El/les alumnes investigadors/es han exposat breument els seus projectes davant companys i professorat d'altres Instituts. L'acte es va realitzar el divendres 13 de 12:00 a 14:00 al llit del riu Túria. Fotos de l'acte.

IMG 20160513 123449 640x480

Ja estan publicades les fotos de les exposicions desl treballs d'investigació del curs 2015/2016. Punxa per a vore-les.

El 5 de maig de 1945, el camp de Mauthausen va ser alliberat per una divisió blindada de l'exèrcit dels EEUU. Anualment, el cap de setmana més proper a aquesta data es commemora aquest alliberament, amb participació de diferents païssos d'Europa, EEUU, Canadá i Israel.

L'associació Amical de Mauthausen, que agrupa als descendents dels supervivents, familiars i amics dels republicans espanyols deportats,  organitza tots els anys la participació espanyola, a través de projectes d'implicació de jòvens estudiants que abracen diferents activitats i compromissos, molt més enllà dels designats pel Comité Internacional, la cercavila amb l'embaixada espanyola o l'acte d'homenatge a les víctimes republicanes espanyoles. El deure del record i homenatge als deportats s'extén per tot el centre de procedència dels jòvens estudiants.

hall mauthausen

Enguany l'IES Malilla serà el primer institut de la ciutat de València en participar en aquesta commemoració, amb la convicció que el coneixement dels esdeveniments passats és la millor manera d'implicar moralment i pedagògicament a les persones contra el racisme i les discriminacions de qualsevol tipus.

Podeu trobar més informació sobre aquest projecte als documents adjunts.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (INFORMACION HOMENAJE logoMalilla color.pdf)INFORMACION HOMENAJE logoMalilla color.pdf[ ]Dirección145 kB
Descarregar aquest arxiu (OBJECTIUS logoMalilla color.pdf)OBJECTIUS logoMalilla color.pdf[ ]Dirección89 kB

Captura

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Programa exposicions Altes Capacitats.pdf)Programa exposicions Altes Capacitats.pdf[ ]Departamento de Filosofía73 kB

El passat dia 19 d'abril va tindre lloc un dels darrers actes de les jornades Enganxa't 2016. Per un costat, alumnat del programa d'altes capacitats de l'institut presentaren els resultats de l'enquesta sobre participació ciutadana de Malilla i, posteriorment, l'alumnat de 4t i 5t de l'Escola d'Arquitectura de la UPV féren exposició dels seus treballs sobre l'Urbanisme i les infraestructures del barri.

La presentació d'aquests treballs va estar un éxit, com així manifestàren els assistents: veïns de Malilla, professors i alumnes de l'escola d'aquitectura, alumnes del nostre centre i representants d'associacions i entitats col·laboradores de l'enganxa't.

 

IMG 20160419 WA0006

 

  • Para obtener información sobre las pruebas de acceso a la Universidad, PAU:

           Pruebas de acceso

 

  • Para acceder a la información de la Universidad de Valencia, UV, pincha en el siguiente enlace:

           Universidad de Valencia

 

  • Para acceder a la información de la Universidad Politécnica de Valenica, UPV:

          Universidad Politécnica de Valencia

 

 

FSE2col cast

SGD

Galerías

   

Itaca

 Facebook IESMALILLA