Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
No result...
Hoy208
Esta semana2309
Este mes12697
Desde Mayo '15374292
5
en línea

El passat 8 de juliol, una representació de l'IES MALILLA formada pels professors Concha Pomares i Francesc Calatayud van assistir a la Trobada d'Experiències Educaticatives que organitza el Cefire de València, on van explicar a l'audiència formada per professorat d'altres centres educatius, les característiques del Programa ENGANXA'T, eixes macro-jornades destinades a celebrar la convivència entre tots i totes.

Informem de les instruccions relacionades amb Xarxa Llibres:

L'alumnat que va participar a Xarxa Llibres durant el curs 2018-2019 NO haurà de presentar cap sol.licitud per continuar pertanyent, sempre que entreguen el LOT COMPLET de llibres en BON ESTAT a la finalització del curs.

S'haurà d'entregar el DOCUMENT DE LLIURAMENT que poden descarregar en els arxius adjunts (1r, 2n, 3r i 4t). Han d'escriure les dades de l'alumnat i marcar els llibres que es tornen. Si algú vol renunciar a participar el curs vinent, haurà d'indicar-lo en aquest document. La renúncia no li eximirà de l'obligació de tornar els llibres de text.

LES FAMÍLIES QUE VULGUEN PARTICIPAR PER PRIMERA VEGADA HAURAN D'OMPLIR LA SOL.LICITUD TELEMÀTICA I ENTREGAR-LA, JUNT AMB EL DOCUMENT DE LLIURAMENT I ELS LLIBRES EN L'HORARI INDICAT ANTERIORMENT.

Enllaç per a la sol.licitud telemàtica:

https://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=18094

 

 

Informamos de las instrucciones relacionadas con Xarxa Llibres:

El alumnado que participó en Xarxa Llibres durante el curso 2018-2019, NO tendrá que presentar ninguna solicitud para continuar perteneciendo, siempre que entreguen el LOTE COMPLETO de libros en BUEN ESTADO al finalizar el curs.

Deberán presentar el DOCUMENTO DE ENTREGA que pueden descargar en los archivos adjuntos (1r, 2n, 3r, 4t). Deben escribir en él los datos del alumno y marcar los libros que se devuelven. Si quieren renunciar a participar en la Xarxa el próximo curso, deberán indicarlo en ese documento. La renucia no eximirá de la obligación de devolver los libros de texto.

LAS FAMILIAS QUE QUIERAN PARTICIPAR POR PRIMERA VEZ TIENEN QUE RELLENAR LA SOLICITUD TELEMÁTICA Y ENTREGARLA, JUNTO CON EL DOCUMENTO DE ENTREGA Y LOS LIBROS EN EL HORARIO INDICADO ANTERIORMENTE.

Enlace para las solicitudes telemáticas:

https://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=18094

 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (DOC 1r ESO.pdf)DOC 1r ESO.pdf[ ]Vicedirectora355 kB
Descarregar aquest arxiu (DOC 2n ESO.pdf)DOC 2n ESO.pdf[ ]Vicedirectora359 kB
Descarregar aquest arxiu (DOC 3r ESO.pdf)DOC 3r ESO.pdf[ ]Vicedirectora365 kB
Descarregar aquest arxiu (DOC 4t ESO.pdf)DOC 4t ESO.pdf[ ]Vicedirectora364 kB

Adjuntamos pdf con calendario de pruebas extraordinarias de ESO y 1º de Bachillerato.

Durant el mes de juny la biblioteca estarà oberta fins el 26 de juny:

Dilluns i dimecres de 10:30 a 14:30.

 

El nostre alumne DAVID CAMPOS ABAD, del 2n de Batxillerat de Ciències, va rebre el passat 30 de maig, en un acte celebrat en la Universitat Politècnica de Gandia, el 5é Premi CANGUR de la Comunitat Valenciana.

Enhorabona, David, de part de tota la comunitat educativa de l'IES Malilla.frances 190530 5368

En archivo adjunto se encuentra el reparto de dias/aulas de la convocatoria extraordinaria de 2º Bachillerato. Hay copia en el tablón de anuncios del Instituto.

En el pdf adjunto tienen toda la información referente al Programa del Banc de Llibres para el curso 2019-2020.

Al pdf adjunt teniu tota la informació referent al programa del Banc de Llibres per al curs 2019-2020.

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (INSTRUCCIONES FAMILIAS.pdf)INSTRUCCIONES FAMILIAS.pdf[ ]Vicedirectora693 kB

20190524 133643

Els passats dies 17 i 24 de Maig els grups de 4t de l'ESO van participar en unes eixides culturals organitzades pel Departament de Geografia i Història del centre amb la intenció de conèixer els espais de la ciutat relacionades amb la capitalitat de València durant la Segona República i les empremtes que la Guerra Civil va deixar a la nostra ciutat. Van visitar el refugi de l'Ajuntament i van veure les marques que els bombardejos que l'aviació feixista de Mussolini deixaren en la ciutat. La visita va incloure un recorregut pel centre , en especial Plaça del Patriarca i edifici de la Universitat al carrer de la Nau.

FOTOS ACÍ

FSE2col cast

 ADMISSIO NOU ALUMNAT

315x315 Val 

 

Aules 1

          ORIENTA
elegirfranquicia 2

Galerías

   

 Facebook IESMALILLA