Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
Hoy67
Esta semana991
Este mes4406
Desde Mayo '15168929
5
en línea

El curso de Mediación Escolar impartido, como siempre, por María José Sendra finalizó el lunes 13 de febrero.

Ha constado de cinco sesiones de tres horas durante cinco  lunes, en las que se pasa de teoría a práctica, con ejemplos de situaciones reales en las que  los nuevos mediadores han de participar.

Una vez realizadas las prácticas en el aula de convivencia del instituto, recibirán el título de Mediador Escolar y colaborarán así para conseguir una mejor convivencia en nuestro centro.

 

Mediacion curso

 

Des del dia 6 fins al 11 de febrer, un grup d'alumnat de 3r ESO es troba a Londres en el tradicional viatge organitzat pel departament d'anglés. Dilluns visitaren el palacio de Buckingham i el Big Ben, ahir anaren al Bristish Museum i hui viatgen a Oxford.

Podeu vore fotos les a l'albumde picassa, o punxant a l'enllaç FOTOS

El passat dia 20 de desembre, a les 19:00 h, a la SALA SOROLLA de l'ATENEU MERCANTIL de València, va tenir lloc una representació teatral i lectura de poemes organitzada per la nostra Professora d'Audició i Llenguatge Rosa Llorens, en la qual van intervenir tres alumnes de l'IES Malilla:Izan Haidar, Pau Granado i Pablo Esteban. Al costat de Sandra Masia de 4º d'ESO del Col·legi Acadèmia Jardin.

L'obra, escrita i dirigida per Rosa, té com a títol "Historia entre un foli en blanc i un llapis".

En paraules de la nostra logopeda Rosa Llorens:
"L'objectiu és fer de les dificultats de l'alumnat una font de superació i inspiració saludables per compartir amb l'entorn les seves inquietuds i enriquir-se com a persones. És un repte per la integració, des del respecte, apostant per la superació personal. INTEGRACIÓ no suposa pregonar les nostres dificultats, sinó fer d'elles una font de superació per conviure amb les diferències enriquidores de l'entorn i els nostres semblants.
La integració és l'interès pel diferent. La inquietud pel nou, la il·lusió per compartir, des de sempre i per sempre, la qual cosa som: únics i diferents. Felicite als meus alumnes pel seu treball, implicació i esforç. NO aconseguir un propòsit és NO intentar-ho i ells estan ací.
Gràcies a les famílies per fer que els seus fills brillessin de manera especial col·laborant en tot el que he sol·licitat".

ENHORABONA XICS! Un preciós projecte entre centres!

 

IMG 20170120 WA0007

Els alumnes de Química de 2n del batxillerat científic van estar la jornada del divendres 13 de gener en la Facultat de Ciències Químiques. Realitzaren pràctiques de laboratori i demostracions amb gel sec. L' alumne Alex Coronado va aconseguir sintetitzar el fil de niló més llarg.

image

Recordem que dimarts 17 de GENER començarà l'Escola de Pares i mares, a les 17:30 a la Sala d'Usos Múltiples de l'Institut. Tornem a adjuntar el calendari de les sessions.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Escola de mares i pares 2017.pdf)Escola de mares i pares 2017.pdf[ ]Secretaría20 kB

El passat 19 de desembre una representació de l'alumnat mediador del nostre centre va assistir a la Trobada de Mediadors de l'IES Benlliure. Vora 400 alumnes de centres de València i rodalia van compartir experiències al voltant del tema de l'emigració i el respecte a l'altre. Van estar acompanyats per les professores Concha Pomares i Conxa Revert. A l'adjunt teniu una foto panoràmica de l'event.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Panorámica.jpg)Panorámica.jpg[ ]Secretaría436 kB

Proper dijous 22 de desembre els tutors i tutores entregaran les notes als pares i mares, de 10:30 a 11:30. Reclamacions i atenció a pares i mares, de 11:30 a 12:30.

L'associació de L'ANTIC ALUMNAT I PROFESSORAT DE L'IES MALILLA torna a fer una crida a tota la comunitat educativa en la 5ª JORNADA SOLIDÀRIA del dia 22 de desembre. Informació al pdf adjunt.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Cartel Vª JORNADA SOLIDÀRIA 22dic 2016.pdf)Cartel Vª JORNADA SOLIDÀRIA 22dic 2016.pdf[ ]Secretaría16 kB

FSE2col cast

SGD

Galerías

   

Itaca

 Facebook IESMALILLA