Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
No result...
Hoy334
Esta semana2444
Este mes1924
Desde Mayo '15405326
8
en línea

Informem sobre els dies d'entrega dels llibres de la Xarxa:

5 de setembre (dijous), d'11:00 a 13:00, per a l'alumnat que el curs 19-20 estarà en 1r i 4t d'ESO.

6 de setembre (divendres), de 10:00 a 12:00, per a l'alumnat que el curs 19-20 estarà en 2n i 3r d'ESO.

 

Informamos sobre los días de entrega de los libros de la Xarxa:

5 de septiembre (jueves), de 11:00 a 13:00, para el alumnado que el curso 19-20 estará en 1º y 4º de ESO.

6 de septiembre (viernes), de 10:00 a 12:00, para el alumnado que el curso 19-20 estará en 2º y 3º de ESO.

Ací tenen els lots de llibres que s'han elaborat per a la xarxa del curs 1019-2020, per nivells, en arxius descarregables en pdf. El llistat amb els noms de l'alumnat pertanyent a xarxa i el lot que li correspon es posarà al hall de l'institut.

Aquí tienen los lotes de los libros que se han elaborado para la xarxa del curso 2019-2020, por niveles, en archivos descargables en pdf. La lista con los nombres del alumnado perteneciente a xarxa y el lote que le corresponde se colocará en el hall del instituto.

Una volta processada la matrícula, es farà un sorteig públic el proper dijous 18 de juliol a les 9:30 a la Sala d'Usos Múltiples de l'institut.

Més informació en el document adjunt.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Sorteig Plurilingüe 2019 - 2020.pdf)Sorteig Plurilingüe 2019 - 2020.pdf[ ]Secretaría128 kB

Les alumnes mereixedores de les beques ENGANXA'T 2019, que premien amb la gratüitat dels llibres de text de primer de batxillerat els millors expedients acadèmics de 4t d'ESO són: María Alberto, Marta Baggetto, Ángela Colomer, Mar Docón, Isabel Martí i Milena Ruiz.

A la foto hi apareixen, d'esquerra a dreta: Milena, Marta, María i Isabel.

Volem donar l'enhorabona a les sis alumnes i les seues famílies!

Els dies 12, 13 i 14 de juliol, a l'Alberg de la Marina (Moraira), s'han celebrat les sisenes jornades "Educar en Drets Humans", destinats a representants dels centres adherits a la Xarxa d'Escoles d'Amnistia Internacional de la Comunitat Valenciana.

 

Britney Llerena i Mireia Suay de l'equip de mediació de l'IES Malilla han participat en aquestes jornades que oferien l'autogestió. Han realitzat una sèrie de tallers creatius que abordaven des d'art-teràpia, break dance, fotografia social, "el meu cos, el meus drets", acroioga... dels quals van poder extraure diferents enfocaments d'activisme per a la defensa dels drets humans.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Moraira.jpg)Moraira.jpg[ ]Vicedirectora111 kB

El passat 8 de juliol, una representació de l'IES MALILLA formada pels professors Concha Pomares i Francesc Calatayud van assistir a la Trobada d'Experiències Educaticatives que organitza el Cefire de València, on van explicar a l'audiència formada per professorat d'altres centres educatius, les característiques del Programa ENGANXA'T, eixes macro-jornades destinades a celebrar la convivència entre tots i totes.

Informem de les instruccions relacionades amb Xarxa Llibres:

L'alumnat que va participar a Xarxa Llibres durant el curs 2018-2019 NO haurà de presentar cap sol.licitud per continuar pertanyent, sempre que entreguen el LOT COMPLET de llibres en BON ESTAT a la finalització del curs.

S'haurà d'entregar el DOCUMENT DE LLIURAMENT que poden descarregar en els arxius adjunts (1r, 2n, 3r i 4t). Han d'escriure les dades de l'alumnat i marcar els llibres que es tornen. Si algú vol renunciar a participar el curs vinent, haurà d'indicar-lo en aquest document. La renúncia no li eximirà de l'obligació de tornar els llibres de text.

LES FAMÍLIES QUE VULGUEN PARTICIPAR PER PRIMERA VEGADA HAURAN D'OMPLIR LA SOL.LICITUD TELEMÀTICA I ENTREGAR-LA, JUNT AMB EL DOCUMENT DE LLIURAMENT I ELS LLIBRES EN L'HORARI INDICAT ANTERIORMENT.

Enllaç per a la sol.licitud telemàtica:

https://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=18094

 

 

Informamos de las instrucciones relacionadas con Xarxa Llibres:

El alumnado que participó en Xarxa Llibres durante el curso 2018-2019, NO tendrá que presentar ninguna solicitud para continuar perteneciendo, siempre que entreguen el LOTE COMPLETO de libros en BUEN ESTADO al finalizar el curs.

Deberán presentar el DOCUMENTO DE ENTREGA que pueden descargar en los archivos adjuntos (1r, 2n, 3r, 4t). Deben escribir en él los datos del alumno y marcar los libros que se devuelven. Si quieren renunciar a participar en la Xarxa el próximo curso, deberán indicarlo en ese documento. La renucia no eximirá de la obligación de devolver los libros de texto.

LAS FAMILIAS QUE QUIERAN PARTICIPAR POR PRIMERA VEZ TIENEN QUE RELLENAR LA SOLICITUD TELEMÁTICA Y ENTREGARLA, JUNTO CON EL DOCUMENTO DE ENTREGA Y LOS LIBROS EN EL HORARIO INDICADO ANTERIORMENTE.

Enlace para las solicitudes telemáticas:

https://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=18094

 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (DOC 1r ESO.pdf)DOC 1r ESO.pdf[ ]Vicedirectora355 kB
Descarregar aquest arxiu (DOC 2n ESO.pdf)DOC 2n ESO.pdf[ ]Vicedirectora359 kB
Descarregar aquest arxiu (DOC 3r ESO.pdf)DOC 3r ESO.pdf[ ]Vicedirectora365 kB
Descarregar aquest arxiu (DOC 4t ESO.pdf)DOC 4t ESO.pdf[ ]Vicedirectora364 kB

Adjuntamos pdf con calendario de pruebas extraordinarias de ESO y 1º de Bachillerato.

Para cualquier gestión en el centro

CITA PREVIA

961206310

AULES SEGURES 

 

Aules 1

          ORIENTA
elegirfranquicia 2

Galerías

   

 Facebook IESMALILLA

erasmus

 

Erasmus+: Projectes eTwinning

Enganxat