Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
Hoy95
Esta semana95
Este mes3273
Desde Mayo '15148902
1
en línea

El nostre Institut ha quedat en el número 25 en el ranking de notes se Selectivitat del curs 2015/16 entre tots els Centres educatius de la Comunitat Valenciana, com podeu comprovar en l'adjunt, publicat al diari Levante del 6 de juliol. Ha quedat el número 1 d'entre tots els Instituts públics de la ciutat de València, i el número 2 de tots els Instituts públics de la província. Per tant, enhorabona a tot l'alumnat i al professorat que fa possible a l'IES Malilla un ensenyament de qüalitat.

Cal destacar que la diferència entre les notes obtingudes pel nostre alumnat a 2n. de Batxillerat i les obtingudes a Selectivitat equival a 1 décima de punt. Per tant, podem dir que les notes obtingudes a l'Institut han estat ben merescudes (altres Centres tenen una diferència molt més acusada).

Enhorabona!!

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (listado-colegios-notas-pau-2016.pdf)listado-colegios-notas-pau-2016.pdf[ ]Departamento de Filosofía62 kB

Açí teniu les fotografìes del Viatge al camp nazi de Mauthausen (Aústria) que van realitzar cinc alumnes de Primer de Batxillerat del nostre centre entre els dies 13 i 16 de Maig passat.

El viatge és el remat a un treball realitzat durant el curs 14/15 als grups de 4t de l'ESO pel professor de Geografia i Història, Carlos Segura Estevan

El viatge, organitzat per l'AMICAL de Mauthausen, va ser possible per la subvenció de l'Ajuntament de València al que nosaltres representàrem en els actes internacionals als deportats. Especialment recordàrem a les 54 víctimes de la ciutat de València que van morir en aquell camp entre els més de 5000 republicans espanyols assassinats per la barbàrie feixista nazi entre 1940 i 1945.

Podéu veure les fotos en aquest enllaç:

 

Viatge Mauthausen

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SAM_2204.JPG)SAM_2204.JPG[ ]Departamento de Geografía e Historia3567 kB

DIA

HORA

CURS

ACTIVITAT

27 i 28 juny

29 juny

30 juny

1 juliol

2 juliol

 

 

9:30 a 14:00

1r ESO

 

2n ESO

 

3r ESO

 

4t ESO

 

2n batxillerat

 

MATRICULACIÓ

SECRETARIA

 

5 i 6 juliol

 

10:30-13

 

ESO i 1r batxillerat

Aules assignades

-Lliurament notes

-Atenció família i reclamacions

 

XARXA DE LLIBRES 2ª FASE: INFORMACIÓ A LES FAMÍLIES

L'alumnat que té alguna assignatura suspesa, tornarà els llibres després de les proves extraordinàries, segons les següents instruccions.

Recordeu portar la declaració responsable signada (vore adjunts). No cal que vinguen els pares: si porten tot signat pels pares, poden vindre els alumnes.

1. CALENDARI I LLOC D'ENTREGA

DIES

CURS

HORARI

LLOC: IES MALILLA

DIMARTS 5 I DIMECRES 6 DE JULIOL

TOTS

DE 10.00 A 13.00 HORES

4ª planta per l'escala central (dalt del gimnàs)

2. MODALITATS DE PARTICIPACIÓ I FORMULARIS

A) Famílies participants en el programa Xarxallibres: Haureu d'emplenar un formulari telemàtic, on constaran tots els llibres que s'entreguen i quins han estat finançats. En la data corresponent, haureu d'entregar els llibres junt al formulari imprés i signat (per duplicat: dur fotocòpia)...LLEGEIX MÉS

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Anexo III.declaración responsable definitiva.pdf)declaración responsable[ ]Dirección137 kB
Descarregar aquest arxiu (PR18094_es_amp.pdf)FORMULARI OPCIÓ "B" NOUS AL BANC[ ]Dirección25 kB
Descarregar aquest arxiu (PR18095.pdf)PROCEDIMENT 2ª FASE[ ]Dirección219 kB

image

Els guanyadors de la beca Enganxa't 2016, que facilita els llibres de 1r de batxillerat als alumnes amb millor expedient de 4t ESO, són:

PAULA PÉREZ MORGADO

AHMAD SALEH WALIE

SANDRA ALONSO RODRÍGUEZ

JOSÉ PABLO BAGGETTO CHAMERO

RAÚL ORTÍZ SOLIVELLES

Enhorabona als cinc! Us esperem el dia 24 de juny, a les 11.00 hores, a l'institut, per a fer-vos entrega del vostre certificat.

EXÀMENS EXTRAORDINARIS 2016.

DIA 28-6-2016 (DIMARTS)

  • ESO i 1r BATXILLERAT

Assignatures suspeses: Valencià, Plàstica, Socials, Física i Química, Castellà, Música, Tecnología, Francés, Llatí.

  • Pendents de cursos anteriors.

  • Suspeses en juny.

EXÀMENS EXTRAORDINARIS 2016.

DIA 29-6-2016 (DIMECRES)

  • ESO i 1r BATXILLERAT

Assignatures suspeses: Matemàticas, Filosofia, Biologia, Anglés, E. Física, Economia, Informatica, Religió.

  • Pendents de cursos anteriors.

  • Suspeses en juny.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (1.- EXÀMENS(1_15h) EXTRAORDINARIS  ESO + 1r BAT  2016.odt)1.- EXÀMENS(1_15h) EXTRAORDINARIS ESO + 1r BAT 2016.odt[EXÀMENS EXTRAORDINARIS ESO I 1r. BAT 2016]Secretaría47 kB

El jurat de la 10ª edició del concurs Si eres original, eres de libro ha premiat el treball d'investigació titulat La nueva epidemia del S XXI. Estudio comparativo de algunos factores relacionados con la obesidad infantil, realitzat per l'equip Nora, Helena i Paula, de 2n batxillerat, i coordinat pel professor Eugeni J. Piñero Almendros.

El jurado del concurso ha decidido, por unanimidad, reconocer la excelente calidad del trabajo presentado, la originalidad en sus planteamientos y ejecución, el respeto a los derechos de propiedad intelectual y el esfuerzo investigador llevado a cabo por sus autores.

Les alumnes, el professor i el Secretari del Centre, arreplegaren els premis (diploma i una tableta per a les alumnes i el coordinador del treball i un xec per a llibres de 60€ per a cada una de les alumnes, de 100€ per al professor i de 300€ per al Centre) a la RAE en Madrid el passat 10 de juny. Un acte molt solemne amb la assistencia del jurat, entre altres Margarita Salas i Carme Riera. Les fotos de l'acte açí

IMGP0118 640x480

La representació de València en l'homenatge als republicans víctimes dels nazis en Mauthausen, a càrrec dels alumnes de l'IES Malilla, ha eixit en premsa (Levante EMV 25-5-16) . Podeu llegir l'article, en la imatge següent:

FSE2col cast

SGD

Galerías

   

Itaca

 Facebook IESMALILLA