Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
Hoy17
Esta semana450
Este mes3501
Desde Mayo '15250505
1
en línea

El dpto. de Religión, con la profesora Paz Catalá al frente, organizó los pasados ​​20 y 21 de diciembre una visita a la parroquia Santa Cecilia del barrio de Malilla y el centro histórico de Valencia. Asistieron alumnos pertenecientes a todos los niveles de ESO y Bachillerato: en total unos doscientos. Y también los profesores Lola Soler, Mª José Soriano, Carlos Segura, Eduardo García, Begoña Tortosa y Nacho Peña.


En Santa Cecilia fueron recibidos por el párroco D. Rafael, quien les enseñó el belén monumental. Más tarde se trasladaron, segun los grupos, a visitar las ruinas de La Almoina, la cripta de S. Vicente, y los mayores varias iglesias para preparar distintos trabajos, contemplando los diversos estilos arquitectónicos.

El año pasado un grupo de alumnos consiguió ser recibido por D. Antonio Cañizares, Arzobispo de Valencia, así que este año se dispusieron a hacer lo mismo pero no hubo suerte pues coincidió con la hora del Angelus y no fue posible. Aún así Paz Catalá hizo las gestiones oportunas y consiguió -normalmente no está abierta al público- que un grupo de alumnos pudieran asistir a la visita de las antiguas caballerizas del Palacio del Arzobispado.

Los alumnos mayores realizarán un trabajo que deben presentar en formato digital, con el apoyo del departamento de informática.

Hubo una anécdota y es que a pesar de que se nos dijo que dada la hora ya no era posible la recepción de D. Antonio, dos alumnas se "colaron" y sí pudieron recibir la felicitación del Sr. Arzobispo. Vinieron emocionadas por haber vívido esta situación mostrando a los demás el obsequio recibido de parte de D. Antonio.

IMG 20181223 WA0009

 

El dimarts 22 de gener de 2019 és festiu laboral local. El dilluns 21 és lectiu i no hi ha pont.

L'Associació de l'Antic Alumnat i Professorat de l'IES Malilla, com tots els anys des de fa huit, organitza a l'institut una Campanya solidària de Recollida d'aliments.

Des de l'institut ens sumem a aquesta crida a la solidaritat i la fem extensible a tota la comunitat educativa.

La Campanya serà el proper dia 20 de desembre, de matí. Els aliments recollits seran donats a la Casa de la Caritat de València.

"Des de l'Associació, els agraïm la seua col.laboració i els desitgem unes bones i merescudes vacances de Nadal. Moltes gràcies."

Des d'el Pla Municipal de Drogodependències de l'Ajuntament de València, ens han concedit el Primer Nivell de L'Escola de Pares i Mares. Seran huit sessions que començaran al mes de gener, sempre en dijous, i en horari de 17:30 a 19:00, a l'institut.

- SESSIÓ 1: 10/01/2019
- SESSIÓ 2: 24/01/2019
- SESSIÓ 3: 07/02/2019
- SESSIÓ 4: 21/02/2019
- SESSIÓ 5: 07/03/2019
- SESSIÓ 6: 28/03/2019
- SESSIÓ 7: 11/04/2019
- SESSIÓ 8: 09/05/2019

 

La Direcció.

 

Desde el Plan Municipal de Drogodependencias del Ayuntamiento de Valencia, nos han concedido el Primer Nivel de la Escuela de Padres y Madres. Serán ocho sesiones que comenzarán en el mes de enero, siempre en jueves, en horario de 17:30 a 19:00, en el Instituto.

- SESIÓN 1: 10/01/2019
- SESIÓN 2: 24/01/2019
- SESIÓN 3: 07/02/2019
- SESIÓN 4: 21/02/2019
- SESIÓN 5: 07/03/2019
- SESIÓN 6: 28/03/2019
- SESIÓN 7: 11/04/2019
- SESIÓN 8: 09/05/2019

 

La Dirección.

Dins dels actes conmemoratius al voltant de la celebració de la Jornada Internacional de l'eradicació de la violència cap a les dones, el passat 28 de novembre la Regidora d'Igualtat de l'Ajuntament de València, Isabel Lozano, va visitar el nostre institut i va oferir una xarrada a l'alumnat de 2n de Batxillerat. Acompanyada de la Coordinadora de l'institut, Rosa Tello, va estar parlant-nos sobre la necessitat constant de canviar les mentalitats predominants a la societat cap al paper de la dona en diversos camps, com el de les relacions de parella, el judicial, el publicitari, etc, i ens va animar a impulsar xicotets canvis des de l'institut en aquesta direcció.

Podeu vore les fotos ACÍ

image5

Benvolgudes famílies:

 

Ens posem en contacte amb vostés per tal d’informar-los que els propers 5 i 7 de desembre tindrà lloc el lliurament de notes (ESO i 1er de batxillerat) a l’alumnat, per part dels tutors, a les seues classes corresponents.

 

Es recorda els pares, mares o tutors legals que podran consultar les notes a través de l’aplicació Web Familia (ITACA).

 

Si volen una còpia en paper del butlletí han de tornar signada l'autorització que els donarà el tutor o tutora del seu fill o filla, o passar a recollir-la personalment, a partir del dia 10 de desembre, a la Secretaria del centre.

 

La Direcció.

 

Queridas familias:

 

Nos ponemos en contacto con ustedes para informarlos que los próximos días 5 y 7 de diciembre tendrá lugar la entrega de notas (ESO y 1º de bachillerato) al alumnado por parte de los tutores, en sus clases correspondientes.

 

Se recuerda a los padres, madres o tutores legales que podrán consultar las notas a través de la aplicación Web Familia (ITACA).

 

Si desean una copia en papel del boletín de notas deberán devolver firmada la autorización que dará el tutor o tutora a su hijo o hija, o pasar a recogerla personalmente, a partir del día 10 de diciembre, en la Secretaría del centro.

 

La Dirección.


Un grup d'alumnes (d'acord amb la normativa), ha comunicat a aquesta Direcció la seua intenció de no assistir a classe el 14 de novembre, per a exercir el seu dret a reunió.

Pot adherir-se l'alumnat de 3r i 4t d'ESO, i 1r i 2n de Batxillerat, independentment de la seua edat.

El professorat posarà la falta d'assistència pertinent, i seran els pares, mares o tutors legals de l'alumnat els qui podran justificar-la.

La Direcció.

 

Un grupo de alumnos (de acuerdo con la normativa), ha comunicado a esta Dirección su intención de no asistir a clase el 14 de noviembre, para ejercer su derecho a reunión.

Puede adherirse al alumnado de 3º y 4º de ESO, y 1º y 2º de Bachillerato, independientemente de su edad.

El profesorado pondrá la falta de asistencia pertinente, y serán los padres, madres o tutores legales del alumnado quienes podrán justificarla.

La Dirección.

 

El 31 d'octubre passat vint mediadors i mediadores del col·legi Pablo Neruda, acompanyats per la seua Cap d’Estudis Amparo Terrádez, acudiren al nostre institut per a realitzar una primera trobada on compartir experiències. Es va realitzar un taller en el qual practicarem simulacres de mediacions i intercanviarem opinions i consells.

Primer ferem una activitat conjunta per a detectar conflictes i necessitats.

Després varem fer cinc grups de sis alumnes: quatre del Pablo Neruda (dos feien de mediadors i dos tenien un conflicte) i dos de l'IES Malilla (escoltant i observant). L'alumnat anava canviant de grup, realitzant més simulacres i intercanviant opinions.

Una experiència enriquidora per a ambdues parts que estem desitjant repetir.

Podeu accedir a totes les fotos CLICANT ACÍ

 

All together 1