Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
No result...
Hoy312
Esta semana1645
Este mes12033
Desde Mayo '15373628
4
en línea

Davant l’avís especial per previsió d’alerta meteorològica de nivel roig d’AEMET, l’Ajuntament suspén les classes en els centres educatius de la ciutat de València per a demà divendres 13 de setembre, al llarg de tot el dia.

Ante el aviso especial de alerta meteorológica de nivel rojo de AEMET, el ayuntamiento suspende las clases en los centros educativos de la ciudad de Valencia para mañana viernes 13 de septiembre, durante todo el día.

A l'institut cal alçar el cap i desconnectar del mòbil. Us recordem que segons el reglament de Règim Intern, en el seu article 60, apartat 2

Art. 60. Normes de funcionament dels mitjans Tecnològics


2. Queda prohibit a l'alumnat en tot el recinte escolar, l'exhibició i/o utilització de telèfons mòbils, càmeres fotogràfiques, gravadores, reproductors, i qualsevol altre aparell tecnològic aliè al procés d'ensenyament -aprenentatge no autoritzat pel professorat o la Direcció. El Centre no es responsabilitzarà dels contratemps que puga patir el dit aparell com a conseqüència que l'alumnat els porte amb ell sense autorització. En el cas que l'alumnat no tinguera autorització per a fer ús dels mateixos, el professorat podrà requisar-ho i entregar-lo a algun membre de l' Equip Directiu. Es retirarà apagat i serà tornat als pares/mares, tutors/s'o responsables legals en presència de l'alumne o alumna. En el cas que aquest siga major d' edat, se li tornarà una vegada finalitzada la jornada lectiva.

Levanta la cabeza y deconecta del móvil en el instituto. Os recordamos que según nuestro Reglamento de Regimen Interno, en el artículo 60, apartado 2:

Art. 60. Normas de funcionamiento de los medios Tecnológicos

2. Queda prohibido al alumnado en todo el recinto escolar, la exhibición y/o utilización de teléfonos móviles, cámaras fotográficas, grabadoras, reproductores, y cualquier otro aparato tecnológico ajeno al proceso de enseñanza-aprendizaje no autorizado por el profesorado o la Dirección. El Centro no se responsabilizará de los percances que pueda sufrir dicho aparato como consecuencia de que el alumnado los lleve consigo sin autorización. En caso de que el alumnado no tuviera autorización para hacer uso de los mismos, el profesorado podrá requisarlo y entregarlo a algún miembro del Equipo Directivo. Se retirará apagado y será devuelto a los padres/madres, tutores/as o responsables legales en presencia del alumno o alumna. En caso de que éste sea mayor de edad, se le devolverá una vez finalizada la jornada lectiva.

L'inici de curs serà el dilluns 9 de setembre.

La recepció de l'alumnat es farà de forma escalonada:

9:30h, 1r d'ESO

10:30h, 2n d'ESO

11:30h, 3r ESO

12:30h, 4t ESO

13h, 1r i 2n de batxillerat

En aquest primer dia es donarà la benvinguda i l'horari, la reunió durarà sobre una hora i cal dur material per a escriure. A partir del dia 10 ja es farà l'horari habitual i s'haurà de dur el material necessari per a cada assignatura.

 

Informem sobre els dies d'entrega dels llibres de la Xarxa:

5 de setembre (dijous), d'11:00 a 13:00, per a l'alumnat que el curs 19-20 estarà en 1r i 4t d'ESO.

6 de setembre (divendres), de 10:00 a 12:00, per a l'alumnat que el curs 19-20 estarà en 2n i 3r d'ESO.

 

Informamos sobre los días de entrega de los libros de la Xarxa:

5 de septiembre (jueves), de 11:00 a 13:00, para el alumnado que el curso 19-20 estará en 1º y 4º de ESO.

6 de septiembre (viernes), de 10:00 a 12:00, para el alumnado que el curso 19-20 estará en 2º y 3º de ESO.

Ací tenen els lots de llibres que s'han elaborat per a la xarxa del curs 1019-2020, per nivells, en arxius descarregables en pdf. El llistat amb els noms de l'alumnat pertanyent a xarxa i el lot que li correspon es posarà al hall de l'institut.

Aquí tienen los lotes de los libros que se han elaborado para la xarxa del curso 2019-2020, por niveles, en archivos descargables en pdf. La lista con los nombres del alumnado perteneciente a xarxa y el lote que le corresponde se colocará en el hall del instituto.

Una volta processada la matrícula, es farà un sorteig públic el proper dijous 18 de juliol a les 9:30 a la Sala d'Usos Múltiples de l'institut.

Més informació en el document adjunt.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Sorteig Plurilingüe 2019 - 2020.pdf)Sorteig Plurilingüe 2019 - 2020.pdf[ ]Secretaría128 kB

Les alumnes mereixedores de les beques ENGANXA'T 2019, que premien amb la gratüitat dels llibres de text de primer de batxillerat els millors expedients acadèmics de 4t d'ESO són: María Alberto, Marta Baggetto, Ángela Colomer, Mar Docón, Isabel Martí i Milena Ruiz.

A la foto hi apareixen, d'esquerra a dreta: Milena, Marta, María i Isabel.

Volem donar l'enhorabona a les sis alumnes i les seues famílies!

Els dies 12, 13 i 14 de juliol, a l'Alberg de la Marina (Moraira), s'han celebrat les sisenes jornades "Educar en Drets Humans", destinats a representants dels centres adherits a la Xarxa d'Escoles d'Amnistia Internacional de la Comunitat Valenciana.

 

Britney Llerena i Mireia Suay de l'equip de mediació de l'IES Malilla han participat en aquestes jornades que oferien l'autogestió. Han realitzat una sèrie de tallers creatius que abordaven des d'art-teràpia, break dance, fotografia social, "el meu cos, el meus drets", acroioga... dels quals van poder extraure diferents enfocaments d'activisme per a la defensa dels drets humans.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Moraira.jpg)Moraira.jpg[ ]Vicedirectora111 kB

FSE2col cast

 ADMISSIO NOU ALUMNAT

315x315 Val 

 

Aules 1

          ORIENTA
elegirfranquicia 2

Galerías

   

 Facebook IESMALILLA