Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
Hoy565
Esta semana2074
Este mes15668
Desde Mayo '15266576
39
en línea

Los exámenes de las asignaturas pendientes de cursos anteriores serán los días 8, 9, 10 y 11 de abril del 2019.

Adjuntamos enlace con el calendario.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Calendario Pendientes 2018_2019.pdf)Calendario Pendientes 2018_2019[ ]Secretaría158 kB

Un any més, l’alumnat de Batxillerat ha participat en el #Diàleg entre l’escriptor i els joves lectors, organitzat pel Departament de Filologia Catalana de la Universitat de València. Enguany la novel·la que ha estat motiu d’anàlisi és “La sega”, de Martí Domínguez. Una obra que narra la vida dels masovers i masoveres del Maestrat castellonenc durant la dècada dels 50, en plena postguerra. Hem fet una lectura i un posterior treball que ha culminat amb l’encontre amb el seu autor, a qui l’alumnat ha pogut preguntar totes les qüestions que la lectura de la novel·la els ha despertar. Una activitat interessant, emocionant i profitosa. Les alumnes Mireia Navalón i Clara García reberen un premi pels seus microrelats «La meua arracada» i «En el seu punt de vista» respectivament. L’any que ve hi tornarem. Sempre amb el foment de la lectura i la descoberta d’autors i autores contemporanis.

FOTO CAPTURA DIALEG19

 

dialeg Mireia

dialeg clara

El dia 10 de març les alumnes de 3r de l'ESO Sílvia Albiñana, Maria Pérez i Celia Sánchez participaren al programa d'Apunt «Rosquilletres» contra l'IES El Cid de València. El joc consisteix a lletrejar el màxim de paraules possible. També hi trobem una part musical on es fan preguntes sobre la lletra d'una cançó prèviament sentida i altra per detectar barbarismes a la nostra llengua. Hi van acudir quasi tot l'alumnat de tercer que va animar les seues companyes que hi van guanyar el programa encara que no es classificaren per a la final. Enhorabona a totes! Aprenent jugant.

rosquilletres

El próximo martes 2 de abril los alumnos del programa de Jóvenes investigadores del IES MALILLA harán la exposición pública de sus trabajos de investigación realizados durante los cursos 2017-2018 y 2018-2019.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (programación trabajos AACC 2019.pdf)programa de las presentaciones[ ]Departamento de Francés213 kB

El proper dilluns 25 de març s'inaugura la VII Exposició d'Instruments amb Materials Reciclats a les 17h en la Biblioteca Roiç de Corella, situada al carrer Illa Cabrera, 52.

L'alumnat de Música i Tecnologia dels cursos d'ESO han realitzat instruments de les cinc famílies musicals: Electròfons, Idiòfons, Membranòfons, Cordòfons i Aeròfons.

 

PAULA PÉREZ MORGADO, fins el curs passat alumna del nostre centre, va rebre el dia 12 de març, al Palau de les Arts Reina Sofia, un dels Premis Extraordinaris de Batxillerat del curs 2017/2018. El guardó premia la seua trajectòria, esforç i dedicació. A l'acte va estar acompanyada pels seus familiars i per la que va ser tutora seua, la professora de Física i Química Mª José Pérez.

Enhorabona!0f37103b 3fe0 42a1 96ff 70e6c9129e7b

Ací teniu l'article que va aparéixer al suplement Aula, al diari Levante-EMV, el passat dia 6 de març. Recull l'exposició a la Biblioteca de la Dona de València de la investigació que tres alumnes de segon de Batxillerat del nostre centre, Isabel Marco, Alejandra Martínez i Mireia Navalón, en el marc del Programa de Joves Investigadors, estan fent sobre el tractament de les notícies aparegudes als diaris valencians sobre la violència masclista.IMG 8883

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (IMG_8883.JPG)IMG_8883.JPG[ ]Vicedirectora821 kB

El passat 28 de febrer vam rebre la visita d'ALICIA SORNOSA.

És una dona especialitzada en motor i és l`única dona que ha donat la volta al món en moto . Al mateix temps desenrotlla una tasca solidària molt important. Col.labora amb diverses ONGs recoltzant les dones maltractades, visitant hospitals, donant xarrades en presons. obrint pous d`aigua...Ella mateix diu. "Intento dar visibilidad a los olvidados". És un privilegi que vam gaudir i poder escoltar-la.

https://aliciasornosa.com/

Podeu veure fotografies de l'event CLICANT ACÍa12c023f 2c95 4f24 855e f8d7cccafee2