Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
No result...
Hoy403
Esta semana1736
Este mes12124
Desde Mayo '15373719
3
en línea
L'alumnat de 2n de Batxillerat té el gust de convidar-vos a la seua cerimònia de graduació, que tindrà lloc el proper divendres 30 de maig a les 19h a la Sala d'usos múltiples de l'institut. Amb posterioritat les families gaudiran d'una picadeta a servei de la nostra cafeteria.

Podeu consultar el calendari fent un clic a leer más...

 

El proper divendres 20 de juny a les 10 hores es farà el lliurament de notes i l'atenció a les families i els alumnes per part del professorat. Podeu consultar les aules assignades i l'horari a leer más...

 Les alumnes de 4t ESO Yuliana Muscalu, Irene Noguera, Beatriz Marqués i Marta Moya han estat les guanyadores de les beques de llibres per a 1r de batxillerat Enganxa't 2014. Enhorabona a les quatre!!

Per altra banda, volem felicitar als nostres alumnes de 2n batxillerat pels seus resultats a les proves PAU, amb un 100% d'aprovats, i especialment a aquells que per la seua excel·lència han rebut les felicitacions i la invitació del rector de la Universitat Politècnica de València per a elegir alguna de les seues titulacions amb grups de treball d'alt rendiment acadèmic. Enhorabona a tots i totes!!

Como en años anteriores, se ha publicado la convocatoria de becas de ayudas al estudio, convocadas por el MECyD para las enseñanzas postobligatorias no universitarias y otros estudios superiores no universitarios: Resolución BOE 28 de julio de 2014 191 (07-08-2014)

Plazos de presentación de solicitudes: Hasta 30/09/2014. Se cumplimenta por Internet en la dirección https://sede.educacion.gob.es, apartado “Trámites y servicios” o en la dirección electrónica www.mecd.gob.es

MÁS INFORMACIÓN EN:

https://sede.educacion.gob.es/catalogo-tramites/becas-ayudas-subvenciones/para-estudiar/bachillerato/beca-general/beca-general-2014.htm

 

 

El miércoles 5 de noviembre los alumnos de 1º Bachillerato y 4º de ESO disfrutaron de una actividad llevada a cabo por el departamento de inglés en colaboración con  el profesor Bob Yareham, director del periódico digital, Valencia Internacional. http://valencia-international.com/

 Los alumnos descubrieron referencias históricas en los nombres de las estaciones del metro de nuestra ciudad.

 La actividad se llevó a cabo en inglés de forma que los alumnos practicaron inglés a la vez que aprendieron parte de la historia de nuestra ciudad. Fue ameno a la par que interesante, muy bien valorado por todos los asistentes.

El dia 27 de novembre se celebraren eleccions per triar els nous membres del Consell Escolar. Han estat elegits els següents candidats:

-Sector professorat: Rosa Gil, Mª José Pérez, Joan J. Tormo, i Antonio Velázquez.

-Sector mares i pares: Isabel López, Pino Tortajada i Esperanza Olivera.

-Sector alumnat: Mar Ruiz i Sara Gaitán.

-Sector administració: Eva Martínez.

Des de la direcció agraïm la  col·laboració d'aquelles persones que han fet possible aquest nou consell escolar i d'aquells que han estat en les meses.

 

IES Malilla Videos

Bea Marqués, Miguel Sánchez Furió, Mónica Ballester and Paula Font are students from IES Malilla school. Recently, when Valencia International visited the school, they and their teacher Concha Pomares told us about some of the activities they have been doing as part of their practical English course.
Whole Group 1small

FSE2col cast

 ADMISSIO NOU ALUMNAT

315x315 Val 

 

Aules 1

          ORIENTA
elegirfranquicia 2

Galerías

   

 Facebook IESMALILLA