Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
Hoy95
Esta semana95
Este mes3273
Desde Mayo '15148902
2
en línea

Volem que participes de manera activa en la biblioteca del centre, volem que ens contes quins llibres t'abellix que comprem. Si a més, del títol saps qui ho ha escrit, en quina editoral i/o col·lecció està publicat, PERFECTE.

Si les teues preferències són més amples o fins i tot si tens clar quin tipus de llibre t'agradaria llegir però encara no has pogut trobat res que se t'ajuste, conta'ns la teua vida i farem tot el possible per encertar!

tinyurl.com/bibmalilla

El alumnado de Filosofía de 4º de ESO, ha iniciado una Petición en la plataforma Change.org titulada: Por una música libre de machismo. Con ella se quiere concienciar a toda la comunidad educativa de la importancia de frenar el machismo en todos los ámbitos de la sociedad y de la cultura. La música no es una excepción. Las canciones con letras y vídeos hipermachistas suman muchas visitas en internet. 

Con esta Petición se pide al Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, que ejerza su autoridad en el ámbito de la igualdad de género e impida la difusión de las canciones que degradan y humillan a las mujeres, incitando incluso a la violencia contra ellas.

Si estás de acuerdo, puedes firmarla clickando en el título de la petición. Y, sobre todo, te pedimos que la difundas en redes sociales. Muchas gracias.

DSC 0363 640x425

esta

UN PASSEIG PER LA VALÈNCIA REPUBLICANA

Els divendres del mes de Febrer els alumnes de 4t de l’ESO acompanyats pel seu professor de Socials, Carlos Segura, estan realitzant un recorregut per la ciutat de València commemorant el 80 aniversari de la proclamació de València com a capital de la Segona República (novembre 1936-octubre 1937).

Cada divendres un grup de 4t visita el Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat on ens expliquen les conquestes intel·lectuals durant el Segle de les Llums, després busquem les empentes de les bombes de la Guerra Civil encara visibles pels edificis de la ciutat i visitem l’edifici de l’Ajuntament de València. Seguim el nostre recorregut cap al carrer de la Nau per tal de visitar a l’edifici de la Universitat l’exposició “València, capital de la República” on els i les alumnes poden contemplar els restes materials de l’època que estan estudiant a classe.

Acabem la jornada després de dinar tots junts a l’ institut Lluís Vives on el professor Jose María Azkárraga ens mostra un dels tresors històrics de la ciutat: el refugi que s’amaga baix del pati de l’ institut i que estava preparat per a protegir a unes 800 persones (entre alumnes i professors) de les bombes que els avions feixistes italians deixaren caure sobre València. Allí baix, en la foscor del refugi, els i les alumnes van poder escoltar les explicacions sobre els bombardejos i sentir la por i l’angoixa dels xavals valencians d’aleshores.

Podeu veure les fotos clicant ací

El curso de Mediación Escolar impartido, como siempre, por María José Sendra finalizó el lunes 13 de febrero.

Ha constado de cinco sesiones de tres horas durante cinco  lunes, en las que se pasa de teoría a práctica, con ejemplos de situaciones reales en las que  los nuevos mediadores han de participar.

Una vez realizadas las prácticas en el aula de convivencia del instituto, recibirán el título de Mediador Escolar y colaborarán así para conseguir una mejor convivencia en nuestro centro.

 

Mediacion curso

 

Des del dia 6 fins al 11 de febrer, un grup d'alumnat de 3r ESO es troba a Londres en el tradicional viatge organitzat pel departament d'anglés. Dilluns visitaren el palacio de Buckingham i el Big Ben, ahir anaren al Bristish Museum i hui viatgen a Oxford.

Podeu vore fotos les a l'albumde picassa, o punxant a l'enllaç FOTOS

El passat dia 20 de desembre, a les 19:00 h, a la SALA SOROLLA de l'ATENEU MERCANTIL de València, va tenir lloc una representació teatral i lectura de poemes organitzada per la nostra Professora d'Audició i Llenguatge Rosa Llorens, en la qual van intervenir tres alumnes de l'IES Malilla:Izan Haidar, Pau Granado i Pablo Esteban. Al costat de Sandra Masia de 4º d'ESO del Col·legi Acadèmia Jardin.

L'obra, escrita i dirigida per Rosa, té com a títol "Historia entre un foli en blanc i un llapis".

En paraules de la nostra logopeda Rosa Llorens:
"L'objectiu és fer de les dificultats de l'alumnat una font de superació i inspiració saludables per compartir amb l'entorn les seves inquietuds i enriquir-se com a persones. És un repte per la integració, des del respecte, apostant per la superació personal. INTEGRACIÓ no suposa pregonar les nostres dificultats, sinó fer d'elles una font de superació per conviure amb les diferències enriquidores de l'entorn i els nostres semblants.
La integració és l'interès pel diferent. La inquietud pel nou, la il·lusió per compartir, des de sempre i per sempre, la qual cosa som: únics i diferents. Felicite als meus alumnes pel seu treball, implicació i esforç. NO aconseguir un propòsit és NO intentar-ho i ells estan ací.
Gràcies a les famílies per fer que els seus fills brillessin de manera especial col·laborant en tot el que he sol·licitat".

ENHORABONA XICS! Un preciós projecte entre centres!

 

IMG 20170120 WA0007

Els alumnes de Química de 2n del batxillerat científic van estar la jornada del divendres 13 de gener en la Facultat de Ciències Químiques. Realitzaren pràctiques de laboratori i demostracions amb gel sec. L' alumne Alex Coronado va aconseguir sintetitzar el fil de niló més llarg.

image

Recordem que dimarts 17 de GENER començarà l'Escola de Pares i mares, a les 17:30 a la Sala d'Usos Múltiples de l'Institut. Tornem a adjuntar el calendari de les sessions.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Escola de mares i pares 2017.pdf)Escola de mares i pares 2017.pdf[ ]Secretaría20 kB

FSE2col cast

SGD

Galerías

   

Itaca

 Facebook IESMALILLA