Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
No result...
Hoy189
Esta semana1980
Este mes2612
Desde Mayo '15354047
7
en línea
Podeu consultar el calendari d'exàmens de setembre a leer más... També podeu descarregar el document en PDF per a imprimir-ho als apartats de l'esquerra: Informació General i també a Organización - Secretaria.

 Dimecres 3 de juliol es van entregar els premis Margarida Borràs d'enguany a la sala de la muralla del col·legi Rector Peset. D'entre els premiats es trobava l'IES Malilla. El premi era en reconeixement a la tasca realitzada en el programa ENGANXA'T. Enhorabona a totes i tots els que col·laboreu en el programa.

A l'intitut s'ha instal·lat un sistema de telefonia IP i se li ha assignat un nou número de telèfon: 961206310.

 Ens han comunicat que hui, dia 9 de setembre del 2013, s'han pagat les ajudes
per a l'adquisició de llibres de text del curs 2011/2012 per part de de
la Tresoreria de la Generalitat Valenciana .

L'alumnat beneficiari de les dites ajudes (alumnat que el dit curs
estava matriculat en Educació Secundària Obligatòria) percebrà una
quantitat individual de 105 euros en el compte que es va indicar en la
sol·licitud de l'ajuda.

Las exalumna Sonia Chico Gómez-Pardo ha obtenido el 5º premio en la edición XIX de los Premios San Viator de Investigación en Ciencias y Humanidades, por el trabajo de investigación "Joan Manuel Serrat vs poetas universales: la poesía al servicio de la libertad".

Enhorabuena!

Enhorabona al nostre alumne Jesúa López Màñez, de 1r de batxillerat, que ha superat la fase provincial de l'Olimpíada de Física per a 2n de batxillerat. Li desitgem molta sort per la fase autonòmica. 
Amb l'intenció de fer un poc més feliços als més necessitats del barri en Nadal, els dies 19 i 20 de desembre l'Associació d'antic professorat i alumnat de l'IES Malilla farà la II Jornada de recollida d'aliments, roba i joguets. Us esperem a tots!

Amb motiu del seu 25 aniversari, el 21 de novembre, els joves entre 14 i 30 anys poden traure's el carnet jove gratuïtament. Podeu anar a les seus de l'IVAJ, oficines TURIVAJ, CIJ (carrer Hospital num 11 de València) i als Centres Municipals de Juventut de l'Ajuntament de València. No més cal portar el DNI. Més informació a www.gvajove.es

FSE2col cast

 ADMISSIO NOU ALUMNAT

315x315 Val 

 

Aules 1

          ORIENTA
elegirfranquicia 2

Galerías

   

 Facebook IESMALILLA