Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
No result...
Hoy34
Esta semana1220
Este mes2593
Desde Mayo '15344130
2
en línea
Les alumnes de 2n de batxillerat Patricia García i María Pérez han rebut la qualificació de Matrícula d'Honor. Enhorabona a les dues!!

 

L'Associació d'Antics Professors i Alumnes de l'IES Malilla es complau a invitar-vos, a tota la comunitat educativa, a l'acte de presentació i reunió extraordinària de l'Associació, que tindrà lloc el pròxim 20 de juny a les 17 hores, el saló d'usos múltiples del propi institut.

S'agraïx per endavant la vostra pròxima assistència i col·laboració.

Podeu consultar els dies de lliurament de notes, les aules assignades i l'horari d'atenció a les famílies per part del professorat i dels tutors a Leer más

Es recorda als alumnes i pares d'alumnes que hagen fet la PAU, que la reunió per a entregar les notes i explicar cóm s'ha de fer la preinscripció a la Universitat, serà el proper 21 de Juny, divendres a les 12,30 hores. Podeu consultar la informació completa sobre la preinscripció al apartat Descargas -> Secretaria.
L'Associació d'Antic Professorat i Alumnat de l'IES Malilla vol traslladar les GRÀCIES A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA DE L'IES MALILLA per la gran generositat i solidaritat mostrada en la jornada solidària de dilluns 24 de juny: EN TRES HORES S'HAN RECOLLIT MÉS DE 400 KG. D'ALIMENTS per al Banc D'Aliments de València. Per a vore la foto, punxa en leer más...

Com cada any des de fa ja molts, enguany s'han entregat les beques Enganxa't als 4 millor expedients acadèmics de 4rt. d'ESO. Elles i ell han sigut: Ana Flor, Alba Martínez, Aina Ballesteros i Jesúa López . La beca consisteix en els llibres de text necessaris per cursar 1er. de Batxillerat a l'IES Malilla. Enhorabona als quatre! Foto en leer más...

Podeu consultar el calendari d'exàmens de setembre a leer más... També podeu descarregar el document en PDF per a imprimir-ho als apartats de l'esquerra: Informació General i també a Organización - Secretaria.

 Dimecres 3 de juliol es van entregar els premis Margarida Borràs d'enguany a la sala de la muralla del col·legi Rector Peset. D'entre els premiats es trobava l'IES Malilla. El premi era en reconeixement a la tasca realitzada en el programa ENGANXA'T. Enhorabona a totes i tots els que col·laboreu en el programa.

FSE2col cast

 ADMISSIO NOU ALUMNAT

315x315 Val 

 

Aules 1

          ORIENTA
elegirfranquicia 2

Galerías

   

 Facebook IESMALILLA