Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
Hoy562
Esta semana2071
Este mes15665
Desde Mayo '15266573
39
en línea

Adjuntamos pdf con calendario de pruebas extraordinarias de ESO y 1º de Bachillerato.

Durant el mes de juny la biblioteca estarà oberta fins el 26 de juny:

Dilluns i dimecres de 10:30 a 14:30.

 

El nostre alumne DAVID CAMPOS ABAD, del 2n de Batxillerat de Ciències, va rebre el passat 30 de maig, en un acte celebrat en la Universitat Politècnica de Gandia, el 5é Premi CANGUR de la Comunitat Valenciana.

Enhorabona, David, de part de tota la comunitat educativa de l'IES Malilla.frances 190530 5368

En archivo adjunto se encuentra el reparto de dias/aulas de la convocatoria extraordinaria de 2º Bachillerato. Hay copia en el tablón de anuncios del Instituto.

En el pdf adjunto tienen toda la información referente al Programa del Banc de Llibres para el curso 2019-2020.

Al pdf adjunt teniu tota la informació referent al programa del Banc de Llibres per al curs 2019-2020.

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (INSTRUCCIONES FAMILIAS.pdf)INSTRUCCIONES FAMILIAS.pdf[ ]Vicedirectora693 kB

20190524 133643

Els passats dies 17 i 24 de Maig els grups de 4t de l'ESO van participar en unes eixides culturals organitzades pel Departament de Geografia i Història del centre amb la intenció de conèixer els espais de la ciutat relacionades amb la capitalitat de València durant la Segona República i les empremtes que la Guerra Civil va deixar a la nostra ciutat. Van visitar el refugi de l'Ajuntament i van veure les marques que els bombardejos que l'aviació feixista de Mussolini deixaren en la ciutat. La visita va incloure un recorregut pel centre , en especial Plaça del Patriarca i edifici de la Universitat al carrer de la Nau.

FOTOS ACÍ

El jurado de la 13ª edición del concurso Si eres original, eres de libro, ha resuelto conceder una mención extraordinaria al trabajo de investigación titulado Rol y percepción de las personas mayores.

El trabajo ha sido realizado por el equipo Sandra Domínguez Angulo y Andrea Murcia Alcaraz, de 2º bachillerato, del centro IES Malilla (València), con la coordinación del docente Antonio Baldó Soriano.

El jurado del concurso ha decidido, por unanimidad, reconocer la excelente calidad del trabajo presentado, la originalidad en sus planteamientos y ejecución, el respeto a los derechos de propiedad intelectual y el esfuerzo investigador llevado a cabo por sus autores.

¡Enhorabuena a nuestras alumnas!

Passat 8 de maig l'IES Malilla va ser l'amfitrió, dins dels actes de l'ENGANXA'T, de la TROBADA DE L'ALUMNAT MEDIADOR de la ciutat de València i la seua rodalia. Aquest any les ponències van estar a càrrec de l'Equip de Mediació de l'IES VERMELLAR de l'Olleria. Va ser una xarrada molt enriquidora sobre tres pràctiques que duen a terme al seu centre: els Cercles de Convivència, els Anells Ubuntu i l'Aula de Convivència. Podeu trobar les fotos clicant en aquest enllaç.

IMG 7759