Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
Hoy95
Esta semana95
Este mes3273
Desde Mayo '15148902
2
en línea

Hui, 14 de febrer, hem acomiadat a la nostra professora de Geografia i Història Lluïsa Fabregat. Agraïm la seua atenció i dedicació i li desitgem que gaudisca la seua jubilació.

Els companys de treball, alumnes, pares i mares compartim el dolor per la pèrdua de tan estimada amiga.

Dimarts 25 de març a les 19 hores es farà una misa per Rosana en la parroquia Santa Cecilia, al carrer Juan Ramón Jiménez, 24 del barri de Malilla.

Mañana martes 25 a las 19:00 horas, se celebrará misa en memoria de nuestra compañera Rosana, en la Parroquia de Santa Cecilia, C/ Juan Ramón Jiménez 24, del Barrio de Malilla.
El periòdic EL MUNDO va publicar el dissabte passat 22 de març els resultats en les Proves d'Accés a la Universitat 2013  dels instituts públics de la Comunitat Valenciana. L'IES Malilla amb una mitja de 6'044 està situat dins el primer terç, pel que fa a millors resultats.I som el 8é a la ciutat de València

  Podeu consultar totes les iniciatives al blog europavenir.wordpress.com

Aquest blog ha estat creat per l'alumnat que participa al concurs europeu EUROESCOLA 2014. Els desitgem molta sort!!

 

LOS ALUMNOS DE FRANCÉS TIENEN EL HONOR DE PRESENTAROS LOS DÍAS 14 Y 15 DE ABRIL EL SEGUNDO FESTIVAL DE TEATRO DEL IES MALILLA.

Jésua López Máñez, alumne de 1r batxillerat de Ciències, ha obtingut el primer premi a la prova Cangur , organitzada per la Societat Catalana de Matemàtiques. Aquesta prova es va realitzar  el dia 20 març.

Enhorabona de part de tots i totes.

 

L’IES Malilla té el plaer d’invitar-los a l’acte d’exposició pública dels treballs d’investigació que ha desenvolupat l’alumnat del Programa d’Altes Capacitats durant el curs 2013/14.

Les exposicions tindran lloc els propers dimarts 6 de maig i dijous 8 de maig a la Sala d’Usos Múltiples amb el següent horari: (leer más...). Les fotografies es poden vore puntxan l'enllaç .

FSE2col cast

SGD

Galerías

   

Itaca

 Facebook IESMALILLA