Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
Hoy57
Esta semana923
Este mes2992
Desde Mayo '15139056
1
en línea

 

L’IES Malilla té el plaer d’invitar-los a l’acte d’exposició pública dels treballs d’investigació que ha desenvolupat l’alumnat del Programa d’Altes Capacitats durant el curs 2013/14.

Les exposicions tindran lloc els propers dimarts 6 de maig i dijous 8 de maig a la Sala d’Usos Múltiples amb el següent horari: (leer más...). Les fotografies es poden vore puntxan l'enllaç .

 Ya podéis ver las fotografías de los talleres de la Semana cultural del IES Malilla.
L'alumnat de 2n de Batxillerat té el gust de convidar-vos a la seua cerimònia de graduació, que tindrà lloc el proper divendres 30 de maig a les 19h a la Sala d'usos múltiples de l'institut. Amb posterioritat les families gaudiran d'una picadeta a servei de la nostra cafeteria.

Podeu consultar el calendari fent un clic a leer más...

 

El proper divendres 20 de juny a les 10 hores es farà el lliurament de notes i l'atenció a les families i els alumnes per part del professorat. Podeu consultar les aules assignades i l'horari a leer más...

 Les alumnes de 4t ESO Yuliana Muscalu, Irene Noguera, Beatriz Marqués i Marta Moya han estat les guanyadores de les beques de llibres per a 1r de batxillerat Enganxa't 2014. Enhorabona a les quatre!!

Per altra banda, volem felicitar als nostres alumnes de 2n batxillerat pels seus resultats a les proves PAU, amb un 100% d'aprovats, i especialment a aquells que per la seua excel·lència han rebut les felicitacions i la invitació del rector de la Universitat Politècnica de València per a elegir alguna de les seues titulacions amb grups de treball d'alt rendiment acadèmic. Enhorabona a tots i totes!!

Como en años anteriores, se ha publicado la convocatoria de becas de ayudas al estudio, convocadas por el MECyD para las enseñanzas postobligatorias no universitarias y otros estudios superiores no universitarios: Resolución BOE 28 de julio de 2014 191 (07-08-2014)

Plazos de presentación de solicitudes: Hasta 30/09/2014. Se cumplimenta por Internet en la dirección https://sede.educacion.gob.es, apartado “Trámites y servicios” o en la dirección electrónica www.mecd.gob.es

MÁS INFORMACIÓN EN:

https://sede.educacion.gob.es/catalogo-tramites/becas-ayudas-subvenciones/para-estudiar/bachillerato/beca-general/beca-general-2014.htm

 

 

El miércoles 5 de noviembre los alumnos de 1º Bachillerato y 4º de ESO disfrutaron de una actividad llevada a cabo por el departamento de inglés en colaboración con  el profesor Bob Yareham, director del periódico digital, Valencia Internacional. http://valencia-international.com/

 Los alumnos descubrieron referencias históricas en los nombres de las estaciones del metro de nuestra ciudad.

 La actividad se llevó a cabo en inglés de forma que los alumnos practicaron inglés a la vez que aprendieron parte de la historia de nuestra ciudad. Fue ameno a la par que interesante, muy bien valorado por todos los asistentes.

FSE2col cast

SGD

Galerías

   

Itaca

 Facebook IESMALILLA