Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
Hoy30
Esta semana430
Este mes3388
Desde Mayo '15158500
2
en línea

La Societat Musical del Barri de Malilla ofereix demà 10 de març un concert conmemoratiu del DIA DE LA DONA, a les 18:30 h. Obert al públic.60783 1

Plazo de presentación: ABIERTO desde el 19/febrero/2018 hasta el 22/marzo/2018

Requisitos

 • Haber nacido entre el 1 de enero de 1998 y el 31 de diciembre del 2001.

 • Haber obtenido en el curso 2017-2018 la condición de becario del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte conforme a la Resolución de 3 de agosto de 2017, de la Secretaría de Estado de Educación, Formación Profesional y Universidades, por la que se convocan becas de carácter general, para el curso académico 2017-2018, para estudiantes que cursen estudios postobligatorios. (BOE de 10 de agosto).

 • Estar matriculado en el curso 2017/18 en:

   • Bachillerato

   • Enseñanzas profesionales de música y danza

   • Grado medio de Formación Profesional

   • Grado medio de artes plásticas y diseño

   • Grado medio de enseñanzas deportivas

   • Enseñanzas de idiomas de nivel intermedio o avanzado

 • Tener aprobado totalmente el curso inmediatamente anterior y haber obtenido en dicho curso una nota final mínima de 7,50 puntos en la asignatura de inglés.

 • Tendrán preferencia los solicitantes que hayan obtenido una puntuación superior en la asignatura de inglés. A esta nota se sumarán 1,5 puntos a los solicitantes de nueva adjudicación.

Dotación

La ayuda cubre todos los gastos de enseñanza, material, manutención y alojamiento. El transporte hasta las instalaciones corre por cuenta del alumno que, asimismo, debe abonar 100 euros a la empresa.

Instrucciones

 • La solicitud se debe realizar a través del botón "Acceso al servicio online" que figura en la parte superior de la página: https://www.mecd.gob.es/mecd/servicios-al-ciudadano-mecd/catalogo/general/educacion/998697. Tras cumplimentar sus datos, el solicitante obtendrá una plantilla o certificado, que deberá imprimir y presentar en su centro de estudios, para que este certifique los datos académicos necesarios para valorar su solicitud.

 • Una vez obtenido este certificado, el solicitante lo escaneará y lo adjuntará a través de la aplicación informática que utilizó anteriormente. Solo entonces podrá completar el proceso de presentación de la solicitud.

Por tanto, es muy importante que se inicien las gestiones con suficiente antelación para completar todo el proceso antes de que finalice el plazo de presentación. Asimismo, se deben leer cuidadosamente las instrucciones que figuran en el formulario de solicitud.

Les notes de la Segona Avaluació es donaran als alumnes abans de Falles.

Les notes es donaran a l'hora que tinguen classe amb el tutor / la tutora o en un recreo, durant la setmana propera.

IMG 20180112 093241El dia 5 de març, dilluns a les 9:10 en la SUM hi haura la xarrada d'Amparo Baixauli Caballero, membre del cos de bombers de València (quasi, de les úniques dones que desenvolupa este treball a la ciutat ). E

El dia 6 de març. dimarts a les 10:05 en la SUM farem una lectura de poemes per la igualtat en castellà, valencià, anglés i francés. Seran textos literaris que parlen de les dones, del camí que ja han fet i del que ens queda encara per fer. Es visionarà un power point de transfons i estarà dirigit als tercers d'ESO A, C i D. Abans de començar l'acte els alumnes cantaran Cançó de fer camí.

El dia 13 de març , dimarts a las 13:20 en la SUM hi haurà la xarrada  de Carles Fons Poquet. El tema serà "Noves masculinitats", conferència adreçada per a segons de batxillerat.

En totes les portes de les aules  es posaran fotos de dones contemporànies que per una raó o altra són dignes d'admiració en totes les facetes socials, culturals, polítiques, esportives etc.

Per altra banda , ja sabeu que 4t ESO C està treballant en un projecte pilot que analitza cançons per a detectar lletres misògines. Els alumnes han rebut unes sessions d'aprenentatge  per part de "Las Naves" (Ajuntament de València), la Universitat Politècnica i la Universitat de València. Es tracta de l'aplicació MisOFF per a denunciar la música masclista. Aquesta aplicació és un bot (programa informàtic autònom que imita el comportament humà) programat en l'app de missatgeria instantània Telegram i funciona com un perfil comú de la mateixa. Aquest bot guia a qui l'usa a través de diferents preguntes perquè puga analitzar des d'una perspectiva feminista les diferents cançons que més éxit estan tenint actualment en les diferents cadenes de ràdio. Mis OFF (de #Música MisòginaOFF). Sabeu també que vingueren a grabar-nos TV1 i Antena 3.

Per últim, com sabeu, el dia 8 de març hi ha vaga de dones convocada, per això, hem tret les activitats d'eixe dia i respectar el dret a exercir-la.

Els alumnes PAULA PÉREZ i AHMAD SALEH, de 2n de Bat, s'han classificat per a la Fase Nacional de les Olimpiades de Física. És tot un orgull que dos alumnes del nostre centre formen part dels sis alumnes que representaran a València, a nivell nacional. Enhorabona!!

IMG 2295 copia

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (IMG_2295 - copia.png)IMG_2295 - copia.png[ ]Vicedirectora2392 kB

f

Ací teniu unes quantes imatges del dia de degustació de les crêpes, en l'assignatura de Francés.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Fotos CRÊPES francés 2017-2018.odt)Fotos CRÊPES francés 2017-2018.odt[ ]Vicedirectora1497 kB

Cartel Consurso YPM1718

https://sites.google.com/view/ypm1718/inicio

La biblioteca del centre romandrà tancada el 27 de febrer i l'1 de març.

Disculpeu les molèsties que us puga ocasionar.

FSE2col cast

SGD

Galerías

   

Itaca

 Facebook IESMALILLA