Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
No result...
Hoy355
Esta semana2465
Este mes1945
Desde Mayo '15405347
4
en línea

Estimades famílies:

L'institut disposa d'un professor RESPONSABLE COVID. Entre les seues funcions està enregistrar els casos (tant positius com quarantenes) que es produeixen a la comunitat educativa. Els adjuntem un pdf que explica els passos que han de seguir per a comunicar a l'institut qualsevol incidència relacionada amb aquesta malaltia, ja siga una sospita com un cas positiu ja confirmat. 

D'altra banda, volem recordar que només informarem dels casos positius a les famílies afectades, les famílies dels contactes estrets i el professorat implicat.

Estimadas familias:

El instituto dispone de un profesor RESPONSABLE COVID. Entre sus funciones está registrar los casos (tanto positivos como cuarentenas) que se producen en la comunidad educativa. Les adjuntamos un pdf que explica los pasos que deben seguir para comunicar en el instituto cualquier incidencia relacionada con esta enfermedad, bien sea una sospecha como un caso positivo ya confirmado.

Por otra parte, queremos recordarles que solo informaremos de los casos positivos a las familias afectadas, las familias de los contactos estrechos y al profesorado implicado.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (INFOGRAFÍA CASTELLANO.pdf)INFOGRAFÍA CASTELLANO.pdf[ ]Vicedirectora50 kB
Descarregar aquest arxiu (INFOGRAFIA VALENCIÀ.pdf)INFOGRAFIA VALENCIÀ.pdf[ ]Vicedirectora43 kB

Passat 13 de novembre, el periòdic Malilla Digital va publicar un extens article sobre el treball d'investigació tutoritzat pel professor Antonio Velázquez i realitzat pels antics alumnes de l'IES Malilla, Pablo Moreira i Yahiya Saleh.

Integrat dins del programa "Joves Investigadors", el treball titulat "Árboles ornamentales en el barrio de Malilla", va ser presentat l'any 2017 i al seu dia va ser publicat per una prestigiosa revista científica internacional.

Ací teniu l'enllaç perquè pugueu accedir-hi amb facilitat.

Enhorabona Antonio!

http://malilla.es/investigacion-en-el-ies-malilla-jovenes-investigadores-en-malilla/

 

El pasado 13 de noviembre, el periódico Malilla Digital publicó un extenso artículo sobre el trabajo de investigación tutorizado por el profesor Antonio Velázquez y realizado por los antiguos alumnos del IES Malilla, Pablo Moreira y Yahiya Saleh.

Integrado en el programa "Jóvenes Investigadores", el trabajo titulado "Árboles ornamentales en el barrio de Malilla" fue presentado en el año 2017 y ya fue publicado en una prestigiosa revista científica internacional.

Os dejo el enlace para que podáis acceder con facilidad al artículo.

¡Enhorabuena Antonio!

http://malilla.es/investigacion-en-el-ies-malilla-jovenes-investigadores-en-malilla/

La biblioteca de l'institut estarà oberta:

DIMARTS i DIJOUS:

13:30h - 15:30  PER A L'ALUMNAT DEL TORN

16:15 - 18:00h  PER A TOT L'ALUMNAT

 

La biblioteca del instituto estará abierta:

MARTES y JUEVES:

13:30 - 15:30  PARA EL ALUMNADO DEL TURNO

16:15 - 18:00  PARA TODO EL ALUMNADO

Estimades famílies, adjuntem en pdf les GUIES INFORMATIVES DEL CURS 2020-2021, descarregables, i que proporcionen informació adicional a la que els donaran els tutors i tutores.

Reben una salutació cordial.

 

Estimadas familias, adjuntamos en pdf las GUÍAS INFORMATIVAS DEL CURSO 2020-2021, descargables, y que proporcionan información adicional a la que les darán los tutores y tutoras.

Reciban un saludo cordial.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Guia 20-21 cas.pdf)Guia 20-21 cas.pdf[ ]Vicedirectora208 kB
Descarregar aquest arxiu (Guia 20-21 val.pdf)Guia 20-21 val.pdf[ ]Vicedirectora286 kB


IMG 20201013 WA0000

Es tracta dels alumnes Pablo Carbonell, Hugo Martínez i Cèlia Muñoz, tutoritzats pels professors Federico Salvador i Alicia Solís, que van obtindre el Primer Premi Nacional del concurs ESDELIBRO, a l'edició del juny de 2020.

Se trata de los alumnos Pablo Carbonell, Hugo Martínez y Celia Muñoz, tutorizados por los profesores Federico Salvador y Alicia Solís, que obtuvieron el Primer Premio Nacional del concurso ESDELIBRO en la edición de junio 2020.

Se puede descargar AQUI la inscripción del ampa de este año 2020-2021, dada las circunstancias especiales sanitarias (COVID-19) que vivimos se establecen cuotas especiales.

No se proponene actividades EXTRAESCOLARES. 

València, 21 de setembre de 2020

Estimades famílies:

 

Des de l’equip directiu del centre volem agraïr la seua col.laboració en el compliment de les mesures de prevenció i protecció dels seus fills i filles davant la pandèmia per COVID-19 que estan condicionant aquest inici de curs escolar 2020/21.

L’alumnat, amb caràcter general, respecta les normes establertes dins el pla de contingència. D’altra banda, és la nostra obligació transmitir-los que la despesa en productes de desinfecció (gel hidroalcohòlic i desinfectant de superfícies així com de paper) per a la higiene de mans i superfícies, ha estat molt més elevada de l’inicialment previst, pel que preguem la seua col.laboració incloent dins el material escolar dels seus fills, un envàs amb gel desinfectant i una baieta per a ús personal i per a la higinienització del seu lloc de treball escolar.

                  Moltes gràcies per la seua col.laboració

L’equip directiu de l’IES Malilla

 

 

Valencia, 21 de septiembre de 2020

Estimadas familias:

 

Desde el equipo directivo del centro queremos agradecer su colaboración en el cumplimiento de las medidas de prevención y protección de sus hijos e hijas frente a la pandemia por COVID-19, que tanto están condicionando este inicio del curso escolar 2020/21. De la misma manera hacemos extensible nuestro agradecimiento al alumnado, que con carácter general respeta las normas establecidas en el plan de contingencia y ha mostrado un alto grado de sensibilización frente al tema.

Por otra parte, es nuestra obligación transmitirles que el gasto en productos de desinfección (gel hidroalcohólico y desinfectante de superficies), así como de papel para la higiene de manos y superficies, ha resultado mucho más elevado de lo previsto en principio, por lo que necesitamos de su colaboración. Así, agradeceríamos que incluyan en el material escolar de sus hijos un envase de gel desinfectante y una bayeta para uso personal y para la higienización de su puesto de trabajo escolar.

Agradeciendo de antemano su comprensión y colaboración:

El equipo directivo del IES Malilla

Estimades famílies, els adjuntem una carta destinada a vostés, amb informació d'interés relativa a la COVID-19, i el model de Declaració Responsable de col.laboració entre les famílies i el centre educatiu, exigit per les autoritats sanitàries. Este model s'adjunta a títol informatiu, no s'ha de descarregar. Serà proporcionat juntament amb la documentació que falta per formalitzar la matrícula, pels tutors i tutores, a l'alumnat. 

Estimadas familias, les adjuntamos una carta dirigida a ustedes, con información relativa a la COVID-19, y el modelo de Declaración Responsable de colaboración entre las familias y el centro educativo, exigido por las autoridades sanitarias. Dicho modelo se adjunta a título informativo, no se debe descargar. Será proporcionado, junto con el resto de documentación que falta para formalizar la matrícula, por los tutores y tutoras, al alumnado.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Carta a los centros - Anexo 1.pdf)Carta a los centros - Anexo 1.pdf[ ]Vicedirectora65 kB
Descarregar aquest arxiu (Carta als centres Annex 1.pdf)Carta als centres Annex 1.pdf[ ]Vicedirectora55 kB
Descarregar aquest arxiu (declaración responsable bilingüe.pdf)declaración responsable bilingüe.pdf[ ]Vicedirectora59 kB

Para cualquier gestión en el centro

CITA PREVIA

961206310

AULES SEGURES 

 

Aules 1

          ORIENTA
elegirfranquicia 2

Galerías

   

 Facebook IESMALILLA

erasmus

 

Erasmus+: Projectes eTwinning

Enganxat