Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
Hoy33
Esta semana802
Este mes4836
Desde Mayo '1574431
2
en línea

La Tertulia Literaria del IES Malilla del jueves 27 de octubre se traslada al jueves 3 de noviembre a las 17:15 en la Biblioteca del Centro.

Recordad que el debate girará en torno a la novela "La ridícula idea de no volver a verte", de Rosa Montero.

Disculpad las molestias.

La conselleria ha autoritzat els següents festius locals:

31 d'octubre de 2016

15 i 16 de març de 2017

 

En el V Concurs de redacció sobre els Drets Humans convocat pel Síndic de Greuges, han estat premiat dos alumnes i una alumna de 1r de Batxillerat A del nostre centre. Els tres premis otorgats han sigut per a l'alumnat de l'IES Malilla. L'acte s'ha celebrat a Alacant.

Enhorabona a Juan Miguel Cozas Aguilar, Pablo Baggeto Chamero y Sandra Alonso Rodríguez.

 IMG 20161019 123856 640x480

El próximo jueves 27 de octubre, a las 17:30 de la tarde, en la Biblioteca del Centro, se reunirá El Club de Lectura del IES Malilla para charlar e intercambiar impresiones en torno al libro "LA RIDÍCULA IDEA DE NO VOLVER A VERTE" de ROSA MONTERO. Estáis todos y todas invitados/as a participar.

Allí nos veremos. Buena lectura.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (la-ridicula-idea-de-no-volver-a-verte.pdf)la-ridicula-idea-de-no-volver-a-verte.pdf[ ]Secretaría1164 kB

El centre va a sol.licitar l'ESCOLA DE MARES/PARES. El curs començaria el  mes de gener de 2017 i la temàtica és informar tots aquells qui tenen fills/es en edat escolar sobre aspectes psicològics, pedagògics i d'educació per a la salut amb la finalitat de facilitar-los instruments que els ajuden a millorar la pràctica educativa a nivell familiar. El curs inclou també un monogràfic sobre la prevenció de les Adiccions (Drogues i TIC) a través de la família.

l'imparteix personal de l'Ajuntament, durant 8 sessions d'hora i mitja, amb periodicitat quinzenal. El curs és gratuït.

TOTS/ES AQUELLS/ES INTERESSATS/DES (I COMPROMESOS A ASSISTIR) HAURAN D'APUNTAR-SE EN UN FULL QUE ELS PROPORCIONARÀ EL TUTOR O TUTORA DURANT LA REUNIÓ QUE AQUESTA SETMANA TINDRAN AMB ELL.

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (informació escola de pares 2016.pdf)informació escola de pares 2016.pdf[ ]Secretaría43 kB

Dos dels nostres alumnes han estat guardonats a la convocatòria 2015-2016 dels premis extraordinaris al rendiment acadèmic d’Educació Secundària Obligatòria:

Enhorabona a PAULA PÉREZ MORGADO i AHMAD SALEH WALIE, per la seua bona feina!

En la novena convocatòria del Concurs d'Història per a joves "EUSTORY" ha estat guardonat amb el segon premi el Treball d'Investigació "HISTORIA DE UNA ESTRELLA FUGAZ: EL FUERTE DE BERNIA", de Beatriz Marqués, Iuliana Muscalu e Irene Noguera, alumnes de 2n de Batxillerat durant el curs passat.

Enhorabona a les exalumnes i als professors que van tutoritzar el treball, Fede Salvador i Alejandro Roig!

FSE2col cast

SGD

Galerías

   

Itaca

 Facebook IESMALILLA