Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
No result...
Hoy184
Esta semana2238
Este mes12189
Desde Mayo '15401672
5
en línea

JORNADES SOBRE LA CONVIVÈNCIA
      Malilla, març - abril 2016

 

Un any més arriba l'Enganxa't, les Jornades sobre la convivència del Barri de Malilla.


Us anime'm a participar de totes les activitats d'aquesta gran xarxa de persones i entitats. Malilla es mou!

 

Podeu consultar el programa completo en "leer más..." 

PROGRAMACIÓ:

Durant el mesos de febrer i març campanya de sensibilització al CEIP Pablo Neruda, al CEIP Rafael Mateu Cámara, al CPM Fernando de los Ríos i a l’IES Malilla, a càrrec de les entitats Hacermediación, ACPP, GALESH, LAMBDA, MCI i Save the Children.

Dijous 26 de març
De 10:00 a 13:00 i de 17:00 a 21:00h Juegos del Mundo en tablero organitzat pel Centre Municipal de Juventut de Malilla (c/Ingeniero Joaquín Benlloch, 77). Entrada lliure.

Dimarts 31 de març
A les 17.30 hores, conferència El TDHA en la adolescencia a càrrec de Susana Lázaro i Almudena Hernández, psicòlogues del Gabinet Apunts Psicòlegs i organitzada per l'AMPA IES Malilla (c/Bernardo Morales Sanmartin, sn). Entrada lliure.

Dissabte 18 d'abril
A les 11.00 hores, Torneig de futbet a l’IES Malilla, organitzat pel Malilla Fútbol-Sala Club. Entrada lliure.
De 10.30 a 13.00 hores, Taller de manualitats: emoticons, a l'Associació de Veïns de Malilla (c/Oltà, 5). A continuació, visita a 5 punts del barri on posar els nostres emoticons. Organitzat per 'Associació de Veïns de Malilla. Entrada lliure.
A les 18.00 hores, Concert de la Orquestra de la Societat Musical Barri de Malilla, a l'IES Malilla. Entrada lliure.

Dijous 23 d’abril
A les 12.00 hores Trobada d’alumnes mediadors amb Mª José Sendra Llorenç, especialista en Mediació Familiar i experta en Gènere i Polítiques d'Igualtat. IES Malilla.
De 9.00 a 14.00 hores, Mercadet Solidari (llibres a 1є) a la Biblioteca Roïç de Corella (c/Isla Cabrera, 52) Entrada lliure.

Del 27 d'abril al 8 de maig: exposició dels treballs Emocions: realitat i virtualitat, realitzats per alumnat dels coles del barri i dels equips de mediació dels instituts de València, a la Biblioteca Roïç de Corella (c/Isla Cabrera, 52). Entrada lliure.

Dissabte 10 de maig, Concert de Banda la SMBM al creuament del carrer Oltà amb Ingeniero Joaquín Benlloch (plaça de la sidreria)

Organitza:
ACPP, AMPA IES MALILLA, AMPA MARTÍ SOROLLA, AVV MALILLA, BIBLIOTECA MUNICIPAL ROÍS DE CORELLA, CEFIRE Valencia, CEIP PABLO NERUDA, CEIP FERNANDO DE LOS RÍOS, CEIP R. MATEU CÁMARA, CMJ Malilla, EDUCACIÓ SENSE FRONTERES, GALESH, HACERMEDIACIÓN, IES MALILLA, LAMBDA, MALILLA FUTBOL-SALA CLUB, MOVIMIENTO CONTRA LA INTOLERANCIA, SOCIETAT MUSICAL BARRI DE MALILLA, SAVE THE CHILDREN

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (díptic color 2016.pdf)díptic color 2016.pdf[ ]Administrator485 kB

Para cualquier gestión en el centro

CITA PREVIA

961206310

erasmus

 

Erasmus+: Projectes eTwinning

Enganxat