Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
No result...
Hoy36
Esta semana1051
Este mes12245
Desde Mayo '15387849
9
en línea

Deixem informació del centre per a l'alumnat que té previst cursar 1r d'ESO el curs vinent.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (famíles informació 6éPRI LOMQE  2019.pdf)famíles informació 6éPRI LOMQE 2019.pdf[ ]Dirección3127 kB
Des del Servei d'Educació Plurilingüe ens informen de la convocatòria COLÒNIES D'IMMERSIÓ EN ANGLÉS- ESTIU del Ministeri d'Educació i Formació Professional (MEFP) per a alumnat de centres de Secundària sostinguts amb fons públics.


1. Tot el tràmit el gestiona el MEFP i es fa via telemàtica.

2. Són beques individuals per a l'alumnat.

Colònies vacances 1r ESO

Colònies Vacances 2n ESO

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 22 de maig de 2019.

IMG 20190415 WA0014Los alumnos Yahiya Saleh y Pablo Moreira publican su trabajo de investigación _Arboles ornamentales del barrio de Malilla_*

Esta semana ha salido publicado el trabajo en el n° 28 de la revista científica Bouteloua, dedicada a la flora ornamental. Este trabajo se enmarca dentro del proyecto de trabajos de investigación del programa de Jóvenes investigadores par aalumnos de bachillerato. Se realiza con un tutor, y se expone públicamente después de más de un año de preparación. En este caso el tutor es Antonio Velázquez de Castro, quien también firma la publicación. La revista ha tardado dos años en sacar la publicación por lo que los alumnos han dejado ya el IES Malilla, y se encuentran cursando una carrera universitaria. Pero la espera ha valido la pena. 
Si queréis ver el artículo en la revista, pinchar aquí http://www.floramontiberica.org/Bouteloua/Bouteloua_28.htm

El miércoles 10 de abril, las alumnas de 2º ESO de francés participaron al concurso de teatro en francés organizado por La asociación de profesores de francés y destinado a todos l@s alumn@s de francés de la comunidad valenciana ¡Fue todo un éxito! Enhorabuena a todas.

 

foto teatro francés

 

El pasado 2 de abril tuvo lugar en el IES MALILLA el acto de exposición pública de los trabajos de investigación que elaboraron los alumnos y las alumnas del programa de Jóvenes Investigadores. Dos de los tres trabajos representados fueron de carácter social, uno sobre el rol y la percepción de las personas mayores y otro sobre el tratamiento de la violencia de género en la prensa valenciana. El tercero fue de carácter puramente científico que nos trasladó al universo del acelerador de partículas del CERN.

JOVENESINVESTIGADORES2019

Los exámenes de las asignaturas pendientes de cursos anteriores serán los días 8, 9, 10 y 11 de abril del 2019.

Adjuntamos enlace con el calendario.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Calendario Pendientes 2018_2019.pdf)Calendario Pendientes 2018_2019[ ]Secretaría158 kB

Un any més, l’alumnat de Batxillerat ha participat en el #Diàleg entre l’escriptor i els joves lectors, organitzat pel Departament de Filologia Catalana de la Universitat de València. Enguany la novel·la que ha estat motiu d’anàlisi és “La sega”, de Martí Domínguez. Una obra que narra la vida dels masovers i masoveres del Maestrat castellonenc durant la dècada dels 50, en plena postguerra. Hem fet una lectura i un posterior treball que ha culminat amb l’encontre amb el seu autor, a qui l’alumnat ha pogut preguntar totes les qüestions que la lectura de la novel·la els ha despertar. Una activitat interessant, emocionant i profitosa. Les alumnes Mireia Navalón i Clara García reberen un premi pels seus microrelats «La meua arracada» i «En el seu punt de vista» respectivament. L’any que ve hi tornarem. Sempre amb el foment de la lectura i la descoberta d’autors i autores contemporanis.

FOTO CAPTURA DIALEG19

 

dialeg Mireia

dialeg clara

El dia 10 de març les alumnes de 3r de l'ESO Sílvia Albiñana, Maria Pérez i Celia Sánchez participaren al programa d'Apunt «Rosquilletres» contra l'IES El Cid de València. El joc consisteix a lletrejar el màxim de paraules possible. També hi trobem una part musical on es fan preguntes sobre la lletra d'una cançó prèviament sentida i altra per detectar barbarismes a la nostra llengua. Hi van acudir quasi tot l'alumnat de tercer que va animar les seues companyes que hi van guanyar el programa encara que no es classificaren per a la final. Enhorabona a totes! Aprenent jugant.

rosquilletres

Para cualquier gestión en el centro

CITA PREVIA

961206310

AULES SEGURES 

 

Aules 1

          ORIENTA
elegirfranquicia 2

Galerías

   

 Facebook IESMALILLA

erasmus

 

Erasmus+: Projectes eTwinning

Enganxat