Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
No result...
Hoy518
Esta semana1998
Este mes9801
Desde Mayo '15385405
5
en línea

Bon dia:

En breu penjarem informació per a continuar les tasques educatives des de casa.

Teniu en compte que a voltes les plataformes no funcionaran correctament degut a la quantitat de gent connectada. Posarem la informaió al a WEB Família i al WEB del centre. 

 

Buenos días:

En breve subiremos información para continuar las tareas educativas des de casa.

Tened en cuenta que a veces las plataformas no funcionarán correctamente debido a la cantidad de gente conectada a la vez. Pondremos información en WEB Familia y en la WEB del centro.

Benvolgudes famílies,

 

Davant els últims esdeveniments, la Conselleria d’Educació ens envia la següent informació:

 

Seguint les indicacions dels responsables de la Conselleria de Sanitat i del Ministeri de Sanitat, podem convindre que, en aquests moments, no hi ha cap raó que justifique la introducció de canvis en el calendari lectiu previst per al curs actual. Per tant, la Conselleria d’Educació confirma que el calendari escolar es manté tal com estava planificat. Per tant, l’ajornament de les festes de Falles no ha d’afectar els dies marcats com a no lectius en el calendari escolar”

 

Volem reiterar-los que tota la informació relacionada amb l’evolució del COVID-19 i les conseqüències que puga comportar per al sistema educatiu es proporcionarà pels canals de comunicació oficials (GVA Educació en Facebook; @GVAeducacio en Twitter; ceice.gva.es al web). No han de fer cas, per tant, d’altres mecanismes de trasmissió de la informació, que poden arribar a no ser completament fiables.”

 

Insistim en el fet que la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport està en contacte permanent amb les autoritats sanitàries i segueix escrupolosament les recomanacions sobre les maneres de procedir que ens arriben d’aquests professionals.

 

Recordem que, en el cas que hi haja alguna persona de la comunitat educativa que considere que tinga els símptomes característics del COVID-19, s’ha de posar en contacte amb el telèfon 900 300 555, en el qual rebrà tota la informació nesessària sobre la manera en què ha d’actuar.

 

Mentrestant, reben una sal.lutació cordial.

 

PD: Adjuntem documents informatius sobre mesures higièniques.

 

 

Queridas familias,

 

Ante los últimos acontecimientos, la Consellería de Educación nos ha enviado la siguiente información:

 

Siguiendo las indicaciones de los responsables de la Consellería de Sanidad y del Ministerio de Sanidad, podemos convenir que, en estos momentos, no hay ninguna razón que justifique la introducción de cambios en el calendario lectivo previsto para el curso actual. Por tanto, la Consellería de Educación confirma que el calendario escolar se mantiene tal como estaba planificado. Por tanto, el aplazamiento de las fiestas de Fallas no tiene que afectar a los días marcados como no lectivos en el calendario escolar.”

 

Queremos reiterarles que toda la información relacionada con la evolución del COVID-19 y las consecuencias que pueda comportar para el sistema educativo se proporcionará por los canales de comunicación oficiales (GVA Educació en Facebook; @GVAeducacio en Twitter; ceice.gva.es en la web). No tienen que hacer caso, por tanto, de otros mecanismos de transmisión de la información, que pueden llegar a no ser completamente fiables.”

 

Insistimos en que la Consellería de Educación, Cultura y Deporte está en contacto permanente con las autoridades sanitarias y sigue escrupulosamente las recomendaciones sobre los modos de proceder que nos llegan de estos profesionales.

 

Les recomendanos que, en el supuesto de que haya alguna persona de la comunidad educativa que considere que tenga los síntomas característicos del COVID-19, se tiene que poner en contacto con el teléfono 900 300 555, donde recibirá toda la información necesaria sobre la manera de actuar.

 

Mientras, les enviamos un cordial saludo.

 

PD: Adjuntamos documentos informativos sobre medidas higiénicas.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (COLES NIÑOS_A3_CAST.jpg)COLES NIÑOS_A3_CAST.jpg[ ]Vicedirectora146 kB
Descarregar aquest arxiu (COLES NIÑOS_A3_VAL.jpg)COLES NIÑOS_A3_VAL.jpg[ ]Vicedirectora146 kB
Descarregar aquest arxiu (COLES_GENÉRICO_cast.jpg)COLES_GENÉRICO_cast.jpg[ ]Vicedirectora230 kB
Descarregar aquest arxiu (COLES_GENÉRICO_val.jpg)COLES_GENÉRICO_val.jpg[ ]Vicedirectora220 kB
Descarregar aquest arxiu (COLES_PROFES_CAS.jpg)COLES_PROFES_CAS.jpg[ ]Vicedirectora244 kB
Descarregar aquest arxiu (COLES_PROFES_VAL.jpg)COLES_PROFES_VAL.jpg[ ]Vicedirectora240 kB

La Càtedra de Govern Obert invita al IES MALILLA a presentar su programa de Jóvenes Investigadores. La alumna y antiguas alumnas Paula Martínez, Lucía Martinez e Isabel Marco  presentan el programa y algunos de sus trabajos en la II Jornada de Dades Obertes organizada en la Universidad Politécnica de Valencia.DSC 0525.redimensionado

Un nombrós grup d'alumnes de 3r d'ESO del nostre centre estan gaudint, durant aquesta setmana, de la tradicional estada a Londres, acompanyats per les professores d'Anglés Rosa Gil, Mila Miguel, Paz Pérez i Concha Pomares, i per la directora Araia Galiana.

Teniu algunes fotos del viatge al següent enllaç.

PHOTO 2020 02 04 11 49 44

El passat 16 de desembre, l'alumnat de PR4, acompanyat del seu professor Carlos Segura, va assistir a la II TROBADA DE JOVES DE LA COMUNITAT VALENCIANA DE LA XARXA DE MEMÒRIA I PREVENCIÓ DEL FEIXISME celebrada a la ciutat de Xàtiva, i organitzada per l'associació AMICAL de Mauthausen i l'IES Dr. Lluís Simarro de Xàtiva.

Cal recordar que 5 alumnes del nostre centre, acompanyats pel mateix professor, participaren l'any 2016 a la trobada de conmemoració de l'alliberament del camp de Mauthausen celebrada al mateix camp austriac.

Arribats en tren a Xàtiva, vam compartir els treballs que diferents instituts de la Comunitat Valenciana havien realitzat al voltant dels republicans espanyols exiliats a França finalitzada la Guerra Civil. Republicans que, en molts casos, van acabar sent prisioners al camp de concentració nazi de Mauthausen.

La convivència amb 70 estudiants d'altres centres (inclosos un institut de França, i  un altre d'Aústria) va estar molt profitosa, i al Teatre de Xàtiva sentirem moltes emocions al escoltar les diferents intervencions que hi es produiren. També n'hi hagué moments d'esbarjo com quan l'Ajuntament de la localitat ens va convidar a un plat de paella, a les instal.lacions de l'institut.

A la tornada, tots i totes teniem clar que cal continuar lluitant per a que les idees feixistes no tornen a imposar-se mai més.

FOTOS ACÍ

20191213 094917

 

Un volta més l'IES Malilla fent una aposta molt ferma per la Igualtat real entre homes i dones. El passat 17 de desembre, vam rebre la visita de les jugadores de futbol femení de la primera plantilla del València Club de Futbol. Van oferir una xarrada molt interessant als i les alumnes de Segon de Batxillerat.

Teniu les fotos de l'event POLSANT ACÍ

20191217 VCFF IES MALILLA 28

CALENDARI 2019

 

10 OCTUBRE 2019

SORTEIG PÚBLIC COMPONENTS JUNTA ELECTORAL

14 OCTUBRE 2019

CONSTITUCIÓ JUNTA ELECTORAL

15 OCTUBRE 2019

PUBLICACIÓ CENSOS ELECTORALS

15 - 31 OCTUBRE 2019

PRESENTACIÓ CANDIDATURES

5 NOVEMBRE 2019

PUBLICACIÓ PROVISIONAL DE CANDIDATURES

Fins 7 NOVEMBRE 2019

RECLAMACIONS SOBRE LES CANDIDATURES PROVISIONALS

8 NOVEMBRE 2019

REUNIÓ JUNTA ELECTORAL PER A LES RECLAMACIONS

12 NOVEMBRE 2019

PUBLICACIÓ DEFINITIVA DE CANDIDATURES

Fins 19 NOVEMBRE 2019

CAMPANYA ELECTORAL

13-21 NOVEMBRE 2019

VOT NO PRESENCIAL

12 NOVEMBRE 2019

SORTEIG PÚBLIC MESES ELECTORALS

21 NOVEMBRE 2019

ELECCIONS

VOTACIONS FAMÍLIES 15:30h – 19:30h

VOTACIONS ALUMNES 8:30h – 14:15h

VOTACIONS PROFESSORAT i PAS 11:00h – 11:30h

22-26 NOVEMBRE 2019

RECLAMACIONS RESULTATS ELECCIONS

28 NOVEMBRE 2019

REUNIÓ JUNTA ELECTORAL I

PROCLAMACIÓ CANDIDATS

10 DESEMBRE 2019

CONSELL ESCOLAR

CARTEL VALENCIA19

Para cualquier gestión en el centro

CITA PREVIA

961206310

AULES SEGURES 

 

Aules 1

          ORIENTA
elegirfranquicia 2

Galerías

   

 Facebook IESMALILLA

erasmus

 

Erasmus+: Projectes eTwinning

Enganxat