Catalan English French Spanish
Entra

Accediu amb el vostre usuari/a:

Usuari/a:
Contrasenya:
Remember Me
No result...
Hoy521
Esta semana2001
Este mes9804
Desde Mayo '15385408
6
en línea

Ací teniu dos documents que hem elaborat i que poden resultar d'interés per aclarar els tràmits amb la Xarxa de Llibres d'enguany, relatives a NORMES de lliurament (obligades per la COVID-19) i DUBTES I PREGUNTES FREQüENTS.

Aquí disponen de dos documentos que hemos elaborado y que son interesantes para aclarar los trámites con la Xarxa de Llibres de este año, relativos a NORMAS de entrega (obligadas por la COVID-19), y DUDAS Y PREGUNTAS FRECUENTES.

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (DUDAS Y PREGUNTAS.pdf)DUDAS Y PREGUNTAS.pdf[ ]Vicedirectora494 kB
Descarregar aquest arxiu (NORMES:NORMAS.pdf)NORMES:NORMAS.pdf[ ]Vicedirectora30 kB

Ací teniu els DOCUMENTS DE LLIURAMENTS DELS LLIBRES, descarregables. Són autocompletables, això vol dir que s'ha de descarregar primer per a poder emplenar-lo a l'ordinador. TOTS i TOTES han de dur-lo juntament amb el lot dels llibres. L'alumnat ha de lliurar el document corresponent al curs que ha acabat, per exemple, una alumna de 1r ESO que passa a 2n descarregarà el document de 1r ESO.

Aquí tienen los DOCUMENTOS DE ENTREGA DE LOS LIBROS, descargables. Son autocompletables, quiere decir esto que debe descargarse primero para poder rellenarlo en el ordenador. TODOS y TODAS han de traerlo junto con el lote de libros. El alumnado ha de entregar el documento correspondiente al curso que ha acabado, por ejemplo, una alumna de 1º ESO que pasa a 2º descargará el documento de 1º ESO.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (DOC 1ESO 20-21.pdf)DOC 1ESO 20-21.pdf[ ]Vicedirectora360 kB
Descarregar aquest arxiu (DOC 2ESO 20-21.pdf)DOC 2ESO 20-21.pdf[ ]Vicedirectora366 kB
Descarregar aquest arxiu (DOC 3ESO 20-21.pdf)DOC 3ESO 20-21.pdf[ ]Vicedirectora374 kB
Descarregar aquest arxiu (DOC 4ESO 20-21.pdf)DOC 4ESO 20-21.pdf[ ]Vicedirectora374 kB

LAS NOTAS

ESTARÁN DISPONIBLES

EN WEB FAMILIA

 

ADVERTENCIA:

Querid@s alumn@s, recordaros que WEB FAMILIA es una herramienta para comunicarse con los PADRES. Si se les olvida la contraseña la deben de solicitar de nuevo ellos, a WEB FAMILIA, el centro solo puede tramitar las nuevas altas. No hay plataforma de acceso para l@s alumn@s.

 

Bon dia, si vostés han extraviat la clau d'accés a WEBFAMÍLIA deuen demanarla en:

https://familia.edu.gva.es

Seguint els passos de He oblidat la contrasenya

 

Si volen demanar-la ara per primera vegada, envien la seua sol.licitud (adjuntada més avall) al següent correu on també els poden aclarir si tenen algun dubte:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Buenos días, si ustedes han extraviado la clave de acceso a WEBFAMILIA

Deben entrar en:

Siguiendo los pasos de He olvidado la Contraseña

 

Si quieren pedirla por primera vez, envíen su solicitud (adjuntada más abajo) al siguiente correo, donde también pueden comentar alguna duda:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Sol-licitud_ACCES_WEB_FAMILIA.pdf)Sol-licitud_ACCES_WEB_FAMILIA.pdf[ ]Vicedirectora126 kB

Volem recordar que els següents tràmits es realitzaran de manera telemàtica:

- VISUALITZACIÓ DE LES NOTES: en Itaca WebFamília a partir del dia 16 de juny. No hi haurà lliurament de butlletí de notes físic.

- MATRICULACIONS: tenen instruccions i els impresos de sol.licitud en esta mateixa pàgina, Novetats de Secretaria>MATRÍCULA, o bé en aquest enllaç:

http://iesmalilla.edu.gva.es/cms_2_5/index.php?option=com_content&view=article&id=673:matriculas&catid=96&Itemid=241&lang=val

No obstant això, si alguna persona necessita acudir físicament a l'institut, HA DE CRIDAR AL 961206310 (entre les 9:00 i les 13:00 hores) i demanar cita prèvia. NO s'atendrà sense ella.

 

Queremos recordar que los siguientes trámites se realizarán de manera telemàtica:

- VISUALIZACIÓN DE LAS NOTAS: en Itaca WebFamilia, a partir del 16 de junio. No se hará entrega del boletín de notas físico.

- MATRICULACIONES: disponen de instrucciones e impresos de solicitud en esta misma página, Novetats de Secretaria>MATRÍCULA, o en el siguiente enlace:

http://iesmalilla.edu.gva.es/cms_2_5/index.php?option=com_content&view=article&id=673:matriculas&catid=96&Itemid=241&lang=val

No obstante, si alguna persona necesita acudir físicamente al instituto, DEBE LLAMAR AL 961206310 (entre las 9:00 y las 13:00 horas) y pedir cita previa. NO se atenderá a nadie sin ella.

NOTES:

Les notes es podran veure en ITACA WEB FAMÍLIA a partir del dia 16 de juny. Recordeu que l'alumnat de 4t d'ESO que vol fer Batxillerat, ha de fer preinscripció encara que vulga continuar a l'IES Malilla.

Aquell alumnat que precise el CONSELL ORIENTADOR per a cursar Formació Professional Bàsica, serà citat en breu pel tutor o tutora per a vindre a areplegar-lo en SECRETARIA, el dia 17 de juny. Recordeu que ha de vindre un dels dos pares, no serà lliurat a l'alumne o alumna directament.

ADMISSIÓ:

pàgina molt completa, enllaç:

https://admissiovalenciacapital.blogspot.com/

PREINSCRIPCIÓ:

enllaç:

https://portal.edu.gva.es/telematricula/

INSCRIPCIÓ DE LES PAU:

en aquesta página, menú Secretaria, proves accés a la Universitat:

http://iesmalilla.edu.gva.es/cms_2_5/index.php?option=com_content&view=article&id=848:informacion-referente-al-pau&catid=96&Itemid=548&lang=val

 

NOTAS:

Las notas se podrán ver en ITACA WEB FAMILIA a partir del 16 de junio. Recuerden que el alumnado de 4º ESO que quiere hacer Bachillerato, debe hacer la preinscripción aunque quiera continuar en el IES Malilla.

Todo alumnado que precise CONSEJO ORIENTADOR para cursar Formación Profesional Básica, será citado en breve por su tutor o tutora para venir a recogerlo en SECRETARIA, el día 17 de junio. Recuerden que debería venir uno de los padres, no será entregado al alumno o alumna directamente.

ADMISIÓN:

página muy completa, enlace:

https://admissiovalenciacapital.blogspot.com/

PREINSCRIPCIÓN:

enlace:

https://portal.edu.gva.es/telematricula/es/inicio/

INSCRIPCIÓN EN LAS PAU:

en esta misma página, menú Secretaria, proves accés a la Universitat:

http://iesmalilla.edu.gva.es/cms_2_5/index.php?option=com_content&view=article&id=848:informacion-referente-al-pau&catid=96&Itemid=548&lang=val

 

Bon dia, l'IES Malilla informa que durant la Fase 2 totes les activitats administratives que es puguen continuar fent de manera telemàtica (a distància) continuaran. Si alguna persona vol ser atesa de manera presencial haurà de demanar cita prèvia telefònicament. No serà atesa cap persona sense. En quan l'obtinga i vinga a l'institut, s'han de seguir totes les recomanacions marcades per les autoritats sanitàries:

- Acurada higiene personal de mans i ús de mascareta.

- Mantindre la distància interpersonal de dos metres.

- Seguir totes les instruccions del personal del centre sobre respectament d'aforament màxim o itineraris de circulació per les instal.lacions.

Moltes gràcies per la seua col.laboració.

 

Buenos días, el IES Malilla informa que durante la Fase 2 todas las actividades administrativas que se puedan seguir realizando de manera telemática (a distancia) continuarán. Si alguna persona requiere de atención presencial deberá pedir cita previa telefónicamente. No se atenderá a nadie sin ella. Cuando disponga de ella y se persone en el instituto, han de observarse todas las recomendaciones marcadas por las autoridades sanitarias:

- Adecuada higiene personal de manos y uso de mascarilla.

- Mantenimiento de la distancia interpersonal de dos metros.

- Seguir todas las instrucciones del personal del centro sobre respeto del aforo máximo o itinerarios de circulación por las instalaciones.

Muchas gracias por su colaboración.

 

L'IES Malilla i el programa de Joves Investigadors està d'enhorabona. El grup d'investigadors format per Pablo Carbonell, Hugo Martínez, Celia Muñoz, i els seus tutors Federico Salvador i Alicia Solís ha guanyat el primer premi al prestigiós concurs nacional Es de libro, de la fundació CEDRO, pel seu treball: " De creus cap a a dins: Una història per descobrir" ¡Felicitats!

Volem agrair tots/es els i les participants al programa de Joves Investigadors per brindar l'oportunitat a l'alumnat de batxillerat poder participar i veure l'educació des d'altra perspectiva.

El IES MALILLA y el programa de Jóvenes investigadores está de enhorabuena. El grupo de investigadores formado por Pablo Carbonell, Hugo Martínez, Celia Muñoz y sus tutores Federico Salvador y Alicia Solís ha ganado el primer premio en el prestigioso concurso nacional Es de libro, de la fundación CEDRO por su trabajo "De creus cap a dins: Una historia por descubrir" ¡Felicidades!

Queremos agradecer a todas/os los participantes al programa de Jóvenes Investigadores por brindar la oportunidad al alumnado de bachillerato a participar y ver la educación desde otra perspectiva.

IMG 20200601 WA0000

Después de dos años de investigación, el alumnado de 2º bachiller del programa de “Jóvenes investigadores” ha entregado sus trabajos a los miembros del tribunal para su valoración.

Desde la coordinación del programa, queremos felicitar a:

  • ESTELA, JOEL, EVA y su tutora Concha Paricio por su trabajo ¿Qué te juegas? en el que se realiza una investigación bibliográfica sobre la ludopatía en jóvenes.
  • También queremos felicitar a PABLO, HUGO, CELIA y sus tutores Alicia Solís y Federico Salvador por su trabajo “De creus cap a dins”: una historia por descubrir, cuyo principal objetivo es demostrar la relación entre las cruces de término y los caminos históricos.
  • Y para finalizar, dar la enhorabuena a MAR, LYDIA, PAULA y su tutora Carolina Picazo y activo colaborador José Luis Balada por su trabajo Bosques, llamas, cenizas. Esta investigación refleja los resultados de un análisis sistemático de los incendios y posincendios en la CV y su carácter antrópico.

Queremos recalcar la valentía, el sacrificio y el talento de estas/os alumnas/os que se han entregado a su investigación ¡El resultado es remarcable! ¡Enhorabuena!

Para cualquier gestión en el centro

CITA PREVIA

961206310

AULES SEGURES 

 

Aules 1

          ORIENTA
elegirfranquicia 2

Galerías

   

 Facebook IESMALILLA

erasmus

 

Erasmus+: Projectes eTwinning

Enganxat